Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Petesejt donáció Brno fórum

Petesejt donáció Brno (beszélgetős fórum)

2022. aug. 11. 14:38
Sziasztok! Az orvosom feliratta a Decapeptyl depotot. Kiváltottam. Megkaptam a protokollt és mivel nem szerepelt benne rákérdeztem erre kiderült nem kell. 2024 februárban jár le. Nagyon mérges vagyok. 35.000 forintba került. Baranya Tolna megyében áron alul eladnám a szállítás miatt[hűtőtáska] nem messzebb.
2022. jún. 20. 08:40
Sziasztok! Tudom, hogy petesejt donációs fórum, de nem találtam külön Brnoi beszélgetős fórumot. Szeretném megkérdezni, hogy valaki közületek jár -e esetleg a Repromedába? Eddig Reprofitben, Reprogenezisben gondolkoztunk, de szimpatikussá vált a Repromeda. Mi saját sejtessel fogunk menni, de olyan tapasztalatok is érdekelnének, akik donoron voltak. Köszönöm előre is a válaszokat! :)
7. turodudi (válaszként erre: 6. - Mary4)
2020. máj. 13. 21:34
A Genium Med a Reprogenesis-el.
2020. ápr. 28. 09:23

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy melyik pesti klinikával van kapcsolata a brnoi klinikáknak?

Egyszer valahol olvastam erről, de sajnos nem emlékszem.

Köszönöm.

Üdv.:

Mariann

2020. ápr. 16. 08:57
Fel tudnánk venni a kapcsolatot valamilyen módon?
2019. nov. 18. 15:41

sziasztok,

sajnálatos okokból kifolyólag már nem tudjuk többet igénybe venni a brno -i intézet lehetőségeit, viszont egy csomó minden megmaradt onnan.

nem tudunk velük mit kezdeni,

2019. aug. 25. 14:51
Köszönöm szépen!
2. Mapi (válaszként erre: 1. - Real82)
2019. aug. 25. 13:35

Szia!

Van két fórum is: petesejtdonoros lombik és reprofit brno azt hiszem. Ott rengeteg info van, szerintem próbáld meg ott.

2019. aug. 24. 21:04
Szeretnék tapasztalatokat gyűjteni olyanoktól, akik részt vettek petesejt donáción Brnoban. Hogyan indultatok el? Mi az eljárás menete?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook