Pest megyei kismama barátnőket keresek (beszélgetés)
Jaj, most látom már van is naplója Tomi babának:)
Gyorsan be is teszem a kedvencek közé.
Olvastam Tomi 20.56-kor született. Mi 20.59-kor:)
Csak másfél hónappal később:)
Szia/sziasztok!
Örülök, hogy tetszik a naplóm.:) Én sem régóta írom, sőt van, hogy pár nap kimarad, de azért igyekszem. Szerintem jó dolog:)
Szívesen olvasnék én is Tomiról!
Ma buli van itthon, kisebbik öcsém szülinapja, de délután írok!
Bence.
Nekünk a Viburcol semmit nem használt, mi is reggelig alszunk, néha vmire felriad, de vissza is alszik.
Hát nálunk változó. Ma akkor aludt el csak, amikor írtam... Persze a kezemben, mert semmi sem volt jó. Végül adtam neki Viburcolt, talán így nyugodtabban alszik a kis drágaságom. Általában reggelig alszunk szerencsére, vagy max. 1X ébred hajnalban. Jaj, én is annyira imádom!!
Hogy hívják a kicsi fiút?
Én ma kivételesen a babakocsiban altattam el, mert annyira fúj a szél és nagyon zörgeti a redőnyt. Ha nem húzom le, akkor meg nem alszik el, mert látja, hogy világos van, még lehetne játszani... szóval nem egyszerű :-)))
Ti mikor mentek aludni a picivel? Bence most saját magától áttért a fél9-re.
Szóval most sikerült csak letennem Larát, szegénykém a fogacskáival szenved. Van már neki 8! :) Most édesen alszik.
Ja, amúgy Edinának hívnak.
Szia!
Megnéztem ám a te kicsi fiad is.:) Kis drága ő is!
Szia!
Neked is üdv! Persze, én is szívesen beszélgetek veled! Hát Fót sem itt van a szomszédban, de annyi baj legyen!:) Neked mennyi idős a baba?
Most mennem kell, de később jövök!
Szia!
Megvan az engedély.:) Örülök neked! Sajna nem itt laksz már Gyömrőn... az olyan közel lenne.:)
Most megyek mert kicsi lány nyomában kell lennem egész nap, na meg lassan fürcsi. Később jövök!
Szia,
szívesen barátkoznék én is. Én sem ismerek itt kismamákat, én fóti vagyok, de nagyon szívesen dumcsiznék, ha van kedved.
Van naplóm, igaz titkos, de ha gondolod ott vannak képek.:)Szívesen látlak.
Hazaköltöztünk Üllőre még az ősszel, de hát itt már alig ismerek valakit. Igaz vannak tesóim, de azért más egy barátnő, akivel hasonlóak az örömök, problémák...
Jaj, az annyira messze van:(
Megnéztem az adatlapod, nagyon édes a kisfiad:)
Azért örülnék ha itt maradnál, ha már sajna nagy a távolság...
Sziasztok!
Édes kicsi 8 hónapos kislányomat egyedül nevelem, és jól esne néha kimozdulni, beszélgetni közelben lakó kismamákkal... Sajnos itt szinte senkit nem ismerek a környéken...