Gyertek beszélgetni Tolna megyei anyukák, kismamák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocsi kicsit eltűntem. Nagy hajrás van éppen hajtom a szakdolgozatosomat. Napok óta nem alszom miatta és a gyerekek miatt rendesen.
Ráadásul itt a jó idő és a szívem szakad meg egy családi házért:)
Itt ahol lakunk nem olyan jó. Van kiskertünk a ház előtt de nem tudom szabadjára engedni őket,mert nincs zárt udvar. A városi játszó terek meg még irtó koszosak még nem volt takarítás a tél után. De hát ki kell mennünk oda
Na mindegy ez van.
A betegeknek gyógyulást!
nem kell épp :)
Hogy vagytok azóta, amúgy?
Sziasztok!
Van iwiwre egy meghívóm, ha kell valakinek.
szia
ma kicsit jobban, nem volt láza, csak délelőtt egy kicsi, de azóta nem
az este nagyon nehezen ment le a láza, a gyógyszer után 2 óra kellett mire csökkenni kezdett, de utána nem ment vissza egész éjjel, szerencsére
remélem az éjjel sem fog belázasodni
Szia!
Örömmel látunk a fórumon!:)
SZiasztok!
Szekszdárdi anyuka vagyok és szeretnék csatlakozni ehhez a fórumhoz! Párommal Őcsényben lakunk! Tavaly májusban költöztünk össze és decemberben született meg a kislányunk! Akit nagyon imádunk!
Remélem sok hasznos információt fogunk majd egymássla megosztani!
Igaz nem sokat tudok majd itt lenni de igyekszem midnehez hozzászólni! Most is éppen alszik a Drágám azért tudok írni! :)
Mindenkinek szép estét!!
hát én szinte minden nap főzök, szeretek is csak néha nehéz kitalálni mit főzzek
ma spárga levest és lángost csináltam:)
ismerős :)
én is vagyok így. ma mondjuk csavarogtunk délelőtt, de néha egyébként sem készül el semmi. Én most fogok nekiállni az ebédnek, amíg Berci alszik.
Amíg voltak vizsgáim, csak berci etetése volt fontos, meg, h legyen tiszta cucca, de ma már azért főzök, meg takarítok is :)
Basszus, elfelejtettem utánakérdezni! :)
Ma megteszem!:)
Azokhoz akik jártak szülés felkészítő tanfolyamra lenne egy kérdésem.
Úgy hallottam,hogy Szekszárdom nem csak a szülésznő tartja, hanem van előadása a szülésznek, csecsemősnek, pszichológus ,védőnő és dietetikus is van. Tényleg így van? Milyenek a tapasztalatok?
Igen rá egy hétre megszültem:)
S váltottam gyerekorvost is. Mert az akkori úgy engedett el minket anyukámék,hoz ,hogy írt antibiotikumot ( amire mint kiderült nem volt szükség) Calciumot, lázcsillapítást. De azt már nem vette figyelembe, mikor mondtam neki,hogy a gyereke olyan rekedt,hogy inkább nem beszél és éjjel néha fullad. Nem írta fel az ilyenkor szokásos és sokat jelentő rectodel kúpot. Az ügyeletes doktornéni írta fel mielőtt a mentőt hívta.
Ezek után nem is szóltam a dokinak,hogy megszületett a kicsi.Csak a kikérőket kapta meg.
2007 decemberében költöztünk ide :) Lehet találkoztatok a párommal, de ha csak egy hétvégét voltatok bent, akkor nem biztos.
Nem lehetett könnyű 37 hetesen, de a történet végül szerencsésen zárult, ugye?
Mikor jöttetek Szekszárdra? Mi január utolsó hétvégén voltunk sajna bent a kórházban, mert Levente befulladt.
Sajnos felelőtlen volt az itteni gyerekorvosunk.
De hála ég jobban lett és hétfőn már Kecskeméten voltunk.
Azért is volt gáz ez a kórházasdi, mert én 37 hetes terhesen voltam bent a gyerekkel, felváltva anyukámmal. S mikor haza jöttünk bizony sikerült összeszednem bent az influenzát.
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló, szfvári anyukák/kismamák ide gyertek:)
- Pápai és Pápa környéki kismamák és anyukák gyertek:)
- Budapest, VII. kerületi kismamák, anyukák! Gyertek legyetek kedvesek, kérdéseim lennének :)!
- Nógrád megyei anyukák, gyertek beszélgetni!
- Komárom-Esztergom megyei kismamákat és anyukákat várok
- Ecseri, maglódi, gyömrői anyukák, kismamák gyertek beszélgetni!