Ja jó, csak kérdeztem, hogy esetleg van-e valami visszhang. Na mindegy, így is úgy is lépnem kell valamit, úgyhogy legfeljebb próbálkozom többfelé is :)
Ezt így látatlanban nehéz megítélni, de Kia és Hajnáczky sem császározik feleslegesen, csak ha indokolt. De ahhoz hogy biztosat lehessen mondani látni kell a pácienst, a viszonyokat, a hasfal állapotát stb. Ha nagy a hegszétválás esélye senki sem fog kockáztatni.
Akkor még egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik az kórház, vagy kórházak, ahol császár után nem akarnak egyből megint császározni. Mert a kisfiam sajnos úgy született és félek, hogy másodszor is az lesz. Szeretném megpróbálni normális úton, csak sok helyről hallom, hogy nem nagyon hagyják a kismamákat.
Ha a VII.kerületben fogsz lakni, akkor a Péterfy Kh-hoz tartozol majd. Én ott vagyok aneszteziológus, a szülészetről jó szívvel ajánlom Hajnáczky Károly dr-t és Kia dr-t (dr Kiarash Bahrehmand) is.
Nem ismerek a VII. kerületben nőgyógyászt. Mivel nem nagyok a távolságok, szerintem nézzél körül a közeli kerületekben is. Én a I. sz. Nőgyógyászatin szültem. Ha nem fogadsz orvost, nem tudom, hogy hogy működik ott a terhesgondozás. Szerintem akkor tuti nagyon sokat kell várni. És akkor is "elvárt" általában a pénz zsebbe dugdosása :(
Szia Kriszti! Én úgytudom, hogy mindkét női klinika a 8. kerületben van. Mármint az I. és II. Nőgyógyászati klinikákra gondolok. Bármelyiket is válaztod jó helyre kerülsz.
Úgy néz ki, hogy a közeli jövőben felköltözünk Pestre. Jelenleg 15hetes kismama vagyok, és a költözésből adódóan itt kell hagynom az itteni fogadott orvosom. Nem szeretnék újat fogadni, pusztán tanácsokat szeretnék kérni, hogy a kerületben hová tudnék járni terhestanácsadásra, illetve kinek mik a tapasztalatai a nem magánrendeléssel. Lesz még kérdésem, csak egyelőre ezt szeretném.