XXI. kerületi kismamák csevegjünk (beszélgetés)
hello
kissé kihalt a fórum már több mint 1 éve
pedig be kéne indítani
Hétvégén (13-án) megint lesz Babaruha Börze a Királyerdei Művházban!!!! 9-14 óráig!
Én korán, 9 körül szoktam menni, olyankor még nincsenek annyira kiválogatva a ruhák!
Aki nem tudná, a 148-as busszal lehet eljutni!!!
Sziasztok! Képzeljétek, most mondta a fiam, hogy a 10-én lesz 6 hónapos unokám felhúzta magát a kiságyban. Egy héttel ez előtt még csak felült, most meg már áll. Nem korai ez még? Bár érzem, hogy nagyon erős baba. A fiam 8 hónapos volt, amikor először felállt az ágyban. Mit szóltok hozzá?
Jó éjszakát kívánok Nektek.
sziasztok csepeliek! :o)
Akit érdekel, május 16-án bababörze lesz a királyerdei művházban! Sok jó dolgot vettem már Tomcsinak! Viszonylag olcsó, és ki lehet jó dolgokat fogni! No meg kikapcsolódásnak sem utolsó egy kis turkálás! :o) Én mindig apára hagyom, és 2-3000 Ft-ért két nagy szatyor szerzeménnyel térek haza!
Helló AnciPanci!
Az én picim is nagyon eleven,most próbálkozik a felállással ugyan kúszni-mászni azt nem nagyon akar, a tiéd gondolom már szaladgál.
ápzeres sajnos. Tied?
Meg azt vettem észre, hgoy a hozott női tejtől görcsöl.. nem tudom mit csináljak
Szia Szabina!
Gratulálok a picihez gondolom most
még elég fárasztó az élet.Szopizik vagy tápszeres a babád?
Sziasztok! Csak szeretném közölni, hogy már van egy fórum, a Csepeli anyukák címmel. Sajnos nemigen írnak oda, talán azt kellett volna folytatni.
Jó egészséget kívánok nektek és a babátokhoz.
Sziasztok!
Csepeli kismama vagyok jelenleg első picurkámmal vagyok itthon aki most 9 hónapos.Szivesen beszélgetnék más környékbeli kismamákkal.