Perzsa macska vs. kisbaba (beszélgetés)
mult héten lenyirattam a szőrét , csak kicsit rovid lett.3 mm..
de most megrendeltem a furminator kefét, ma meg is jott csk még nem tudom kiprobálni mert annyira rovid most meg a szore
Szuper!
Egyre vigyázz, nekem sikerült pár has-ki pólót, és túl szűk nadrágot "gyártanom" amikor nem figyeltem, hogy lehet-e szárítózni, vagy sem, illetve ha túl sokáig szárítóztam! :D
Amúgy a legtöbb ruha, ha nem is szabad a cimke szerint szárítózni, azért kibírja, azokat rövid időre teszem be nem olyan magas hőfokra, szösz/szőrtelenítési céllal. Ja és minden sokkal puhábban kerül ki a szárítóból!
jaj de jo pont hétfőn hozzák a szárito gépet..
mert ugye idáig idebenn teregettem és a cica ahogy közlekedik a ruhákhoz is hozzáért.. de ezután nem fog
Szia!
Igaz, hogy száll a szőr, de ha nem kopaszra nyíratod, akkor csak max rövidebb fog szállni, amit nehezebb észrevenni, és kiszedni bárhonnan. Persze, hogy kerül a gépbe, sajnos nálunk is, de vasaláskor én minden ruhát az svéd (kék-sárga)lakberendezési áruházban ;) vásárolt szösztelenítő ragacsos hengerrel szőrtelenítek. A férjem öltönyben, ingben, és főleg sötét színűekben jár, amin aztán jól meglátszik a szőr, de ezzel teljesen le lehet szedni. A másik lehetőség, ha van szárítógéped esetleg, az is nagyon sok szőrt és szöszt eltávolít! Sok sikert a "szőrtelenítéshez"! :D
ezért mondtam, hogy nagy valószínűséggel:)
te vagy a ritka kivétel:)
Pedig lehet nevelni.
Minden türelem és szeretet kérdése.Le is ül és kéri is az ételt és meg is köszöni azt ...és ért pár szót is az enyém :)
Ja,és mivel nem az első cicám,az előzőt is megtanítottam dolgokra.
Nem piszkít mindenfelé,és tisztább is a kutyánál,de ez már más kérdés.
Nem vitatkozom én sem.
Nem értettelek félre,te írtad a soraid , ebből erre lehet következtetni.
Attól még nem a macska a hibás,mindig az ember tehet arról,hogy milyen a háziállata.
havonta mosdatom a cicámat és gyakan viszem dokihoz . kozmetikushoz is. naponta porszivozok mindenhol.
de ezt a szőr levágást meggondolom.
attol félek hogy ha 7 évig hosszu volt a szőre és o most lenyiratom nem fázik e meg? mert 7éve megvan de olyan szégenylos idebenn soha nem pisilt-kakilt. még a legnagyobb hidegben is innkább kimegy
További ajánlott fórumok:
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- Albérletbe vállalnál kisbabát?
- Veszprém megyei, kisbabás anyukákat várok, beszélgetni!
- Kisbaba és macska egy lakásban. Tapasztalatokat várok a témával kapcsolatban.
- Perzsa macska szőre összecsomósodott, mit csináljak vele?
- Orosz kék macska vagy perzsa macska melyiket jobb tartani, melyik a játékosabb stb?:-)