Orosz kék macska vagy perzsa macska melyiket jobb tartani, melyik a játékosabb stb?:-) (beszélgetés)
4. 9bbc382386
2010. okt. 14. 14:49
Nekem kék exotikus perzsám van,adatlapomon megtalálod.Imádni-való játékos,kedves fiú :)
A perzsa cicusok pofija szebb,de ez az én véleményem,ja és ha a szőr a gond,akkor rövid-szőrű perzsát kell választani.
3. c33bd8536b
2010. aug. 20. 15:17
Minden kiscica játékos. Az is, amelyiket az utcáról szedsz össze. De az orosz kék egy álomcica nekem. Szerintem a világ legszebb cicusa.
2. 223cf40dc0
2010. aug. 20. 14:48
én az elsőre szavaznék, de nem a fajtája, játékossága vagy a színe miatt .... egyszerűen mert az jobban tetszik és nem utolsó szempontként a szőrét sem kell fésülgetni :)
1. 5be60535a2
2010. aug. 20. 14:42
Orosz kék macska vagy perzsa macska melyiket jobb tartani,melyik a játékosabb stb?:-)
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Kutya vs macska. Kisgyerekek mellé melyiket ajánlanátok és milyen fajtát, ha lakásban tudnátok tartani (egyelőre)?
- Hogyan lehet humánus módon távoltartani az idegen macskát a háztól (kutya csak jövőre lesz)?
- Mivel lehet távol tartani a macskákat?
- Albérletben macskát tartani?
- Mivel lehet a macskákat távol tartani, hogy ne jelöljék a házat? Kutya nélkül.