Albérletbe vállalnál kisbabát? (beszélgetés)
Már vérzik a mellbimbóm a sok leszívástól. :-(
20 mili a max,amiért ráadásul fél órán keresztül szivatom a mellszívóval. :-(
Már mindent kipróbáltam. Van homeopátiás bogyóm,teám és jó drága kapszulám is,de semmi hatása. Nem értem,mert anyámnak sok teje volt. szülésig baromi kemény és nagy volét a mellem,most meg össze van esve. :-(
Szívből gratulálok nektek csajok!!Sok boldogságot a kicsikhez!
Nem biztos,hogy a császár miatt nem indul be...nekem annyi tejem van,hogy már alig várom megszabaduljak tőle, pedig beszedtem 2 adag bromocryptint....azért Kira sajtolj ki amennyit tudsz, de e keseredj el,hogy nincs a Tápi is jó ha nincs tejcid :)
Azért ne add fel Kira.Próbálgasd hátha!Császár után nehezen indul az biztos.Ismimnek sem volt és tápit kapott a pici.De addig tette cicire és "kínlódott" amíg le tudta csökkenteni a tápit minimálisra.Semmit nem szedett csak állandóan a cickón lógott a lánya.
Ha nem lesz az sem tragédia marad a tápi.Ugyanúgy nőnek attól is majd!:))
Óriási gratula nektek!!!Annyira örülök már izgultam mi van!!!!Jó egészséget és sok tejcit nektek!!!:D Legyen sok örömötök a csöppötökben!!!Pont jó súllyal is született biztos szép kis formás!!!
Fotót is kérünk meg részletes beszámolót minél hamarabb!!!!:)))
Sziasztok :)
Hát hétfőn mi is megszülettünk,11:10-kor 3300gr-al és 52cm-el,könnyű szülés volt,legalábbis szerintem :) Majd jövök a részletekkel csak most el vagyok havazva még,ma haza is jöhettünk már :))
Gondolom hogy nem örülsz a tápinak de majd belejöttök ebbe is.Milyen a kórházba?(Jó gondolom sz@r az sose jó)Picikkel minden rendbben különben a tejcigondot leszámítva?Segítenek azért hogy 2 babával vagy?Akkor csütörtökön már bizti hogy jöhettek?Bocsi a sok kérdésért de olyan kíváncsi vagyok!
Smile is elment szülni valószínű róla sem tudok semmit!:-)
Akkor holnap már biztos babázol!Remélem már a kórház felé tartotok!!!Drukkolok ezerrel!!!Remélem simán megy majd minden!!!:-)
Majd írj mindenképp!:-)
Hát igen,ez már így nem rossz,mondjuk nekem elvileg 25.-én indítanak,ha addig nem történik semmi,de nem akarom,hogy megpiszkálják :)) Majd jöjjön amikor akar.Csak már nehezen közlekedek,meg ez a mindennapos kórházba járkálás szörnyű.Megpuszilgatnám már a kicsi kincsem,de ha ő odabennt jól elvan akkor nincs gond :D
Na én meg örültem,hogy a jóslófájások segítenek :)) Ezek szerint nem.Mondjuk ma reggel a doki azt mondta,ha most meginditanák nekem gyorsan túl lennék rajta hamar meglenne babó :))
Az a lényeg hogy jól vagytok és minden rendben.Akkor te kihagytad a vajjúdást ami azért bizony eléggé fáj azt a részt én is átugrottam volna!:-)
Akkor tényleg jól viseled van aki 1 napig csak feküdni tud!
A picik édesek?Van már tejcid?Mikor mentek haza?
Mintha magamat olvasnám 5 hónappal ezelőtt!Smile én 1 héttel túlhordtam tudod!!:-D Most írok egy kis sablont: kibújik ha itt az idő, már csak napok kérdése...hagyjalak már igaz furdal a kíváncsiság és ez most nem vigasztal!:-)
Amúgy a ctg nem garancia.Nekem 1 héten át állandóan voltak fájásaim és mégsem indult másnak semmi és 4 óra alatt hipp-hopp megszült!:-)
További ajánlott fórumok:
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hol és hogyan lehet valakit felnyomni, hogy feketén adja ki a lakását albérletbe?
- Csótány az albérletben
- Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket!
- Télen, két kiskorú gyermekkel kitehetnek az albérletből?