Pénz utalása postáról bankszámlára, hogyan működik? (tudásbázis)
MIÉRT TÖRÖLTÉK A HOZZÁSZÓLÁSOMAT? Ennyire sértőnek érezték, vagy mi? Pedig egyáltalán nem volt az! Ráadásul a hozzászólás vége tartalmazott egy fontos TÉMÁBA VÁGÓ megjegyzést is.
Inkább NO COMMENT...
A díjat nem tudom mert bankoktól függően más.
Azt se tudom ahol te laksz van e postán bankos ablak,de már szinte a kisebb városokban is van.
Szóval kártyával is lehet átutalni,de ki is lehet tölteni egy papírt amire a címzett bankszámla számát írod.
ha csekk nélkül akarod....
. . . van banki szolgáltatás is a postán ahol be lehet fizetni a számlára kártyával vagy anélkül, minimális díjért.
"de... van banki szolgáltatás is a postán ahol be lehet fizetni a számlára kártyával vagy anélkül,minimális díjért."
IGEN! Engem ez érdekelne, csak részletesebben egy kicsit. Köszönöm. :-)
Köszi egyébként a válaszokat, de a banki fizetésekkel tisztában vagyok én is. Ezért kérdeztem a POSTÁT...
(csekk nélkül)
Na igen, de ha 8 különböző bankba kéne elsétálnom, azért az kicsit fárasztó...
Plusz a bankok tőlem messze vannak, posta viszont van a közelben...
Ha csak 1-2 számláról lenne szó, még elmennék, de így valahogy nincs meg a motíváció...
Van ilyen... rózsaszín csekken a címzett rovatába a bankszámla számot kell írni és kész.A többit értelemszerűen.
Összeg határtól függően van feladási díja.
de... van banki szolgáltatás is a postán ahol be lehet fizetni a számlára kártyával vagy anélkül,minimális díjért.
Engem az érdekelne, hogy ez hogy működik, csinálta már valaki?
Úgy hallottam, hogy annak a számlájáról, akinek utalni akar az ember, az utaláskor egy nagyon minimális összeg levonódik. Vagy nem is létezik ilyen lehetőség, hogy elmegyek a postára és onnan utalok pénzeket?
További ajánlott fórumok:
- Nektek van számla megtakarításotok bankszámlán?
- Szerintetek jogos zárolni egy bankszámlát végrehajtás céljából? A számlára csak a gyes és a családi pótlék megy rá.
- Mit vennél az egyetlen gyerekednek ha a bankszámládon kb 60 milliód lenne?
- Melyik banknál van a bankszámlád?
- Mi módon tűnhet el egy bankszámláról a pénz?
- Hogyan tudnám a családit és a gyest postáról bankszámlára kérni?