Pécsett milyen kedvenc baba-kisgyerekes boltok, szolgáltatások vannak? (tudásbázis)
A korosztály nagyon fontos.
A 3 éves lányom imád jatszohazba menni, Kika vagy Pláza. Angolra járunk plusz foglalkozáskent az Aranyalmaba. Kicsit nagyobb gyerekeknek vannak úszás foglalkozások.
Kisebb lányommal meg Ringatora, Kerekitore megyünk, néha-néha. Tudaskozpontban van igényes foglalkozás. A Bobita babszinhazban is van minden korosztálynak foglalkozás, és ezeket mind szeretik a gyerekek.
Amit pl a Zsebibababan találsz, azok általában jó foglalkozások a gyerekeknek.
Én nem szeretem a konkrét gyerekboltokat, nekem nem elégítik ki a szükségleteimet. Ruhában gyenge a felhozatal, játékban meg drágább, mint máshol. Természetesen innen is sztunk vásárolni, de nem jellemző, hogy itt veszünk meg mindent.
Ha játék, akkor minden számításba jön, Mullertol-Tescoig, és természetesen az internet!!!
Ez kicsit általános kérdés, pontosabban mi az ami jobban érdekelne?
Én gyerekruhában nagyon H&M rajongó vagyok, de Reservedben is vettem már tuti darabokat a 3 éves lányomra.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- A vezetékes víz szolgáltatásának korlátozása