Pasiknak: miért nem beszéltek az érzelmeitekről? (beszélgetős fórum)
Helloka,engem is érdekel a téma.
Nálunk állítólag az megy kedvesem nyakára,hogy folyton nyaggatom ugyan azon kérdésekkel,amik engem bántanak.Egy ideig válaszolgatott rájuk, most már ideges lesz,ha felhozom,pedig nekem fontos lenne,hogy beszéljen ezekről, de nem hajlandó, szerinte ez rá fgo menni a kapcsolatunkra, ő ezt már únja,nem akar róla beszélni,én mindíg számon kérem, felelősségre vonom,hazugságon kapom...én pedig azért kérdezek,és azért általában ugyanazokat,mert úgy érzem, ha beszél is róla, nem az igazat mondja, vagy hárít. Ördögi kör.
Már nem tudom,én vagyok ennyire hülye,hogy nem értem meg,hogy nem akar róla beszélni,és nincs mögötte tényleg semmi,amitől félnem kéne, vagy ő az,aki menekül -okkal- a kérdések elől.
Tudom, nő vagyok és nem nekem szólt a kérdés. De valahol mégis...
Nálunk pont fordítva van, a férjem mondogatja folyton, hogy szeret.
Csakhogy ez engem irritál! Ne mondja, mutassa! Azzal, hogy nem ver át, hogy néha besegít a házimunkába, hogy nem egyedül az én feladatommá teszi a festést a falvakarástól kezdve a vakoláson át a kapcsolók letörölgetéség, stb.
Nekem nem szükségesek a szavak, csak neki. Mintha önmagát akarná minden nap megerősíteni, hogy még mindig szeret. A bizonyítékát azonban nem látom.
Nekem ez a véleményem:
"Ha valaki nem úgy szeret ahogy te azt szeretnéd,az nem azt jelenti,hogy nem szeret tiszta szívéből..."
ez nagyon szép!!!
minden pasi így gondolja?
Nem tartom fontosnak a szót.
Tudom, hogy nagy jelentősége van ebben az esetben, de ez van.
A szeretet mélységének és minőségének a mutatói számomra nem a szavak, hanem a tettek.
Amikor felkel nézem, csodálom a párom, napközben rácsörrentek, ha nem zavarom, örülök, ha örül, megölelem, hozzábújok, megteszek érte mindent - még főzök is :-) . és például jó szívvel beszélek róla a háta mögött.
A szavak is kellenek néha...
(tessék lányok)
én beszélek!
muu!
Szerintem nagyon is sokat elarulnak altalanossagban az erzeseikrol, ha figyelnek rajuk, csak sokszor nem akarjuk latni a valosagot.
A ferfiak es nok nem tudjak elfogadni, hogy a masik nem MASIK nem.
Engem zavarna, ha a parom folyton az erzelmeirol beszelne. Nem no o, hogy nyafogjon es omlengjen.
Szííínesebb az érzelmi világuk a pasiknak??
Melyiknek??
Milyen színekre gondolsz??
Feketére és szürkére talán.
csak tipp....megszokhatta*?:)
Amúgy igazad van.
További ajánlott fórumok:
- Ti hányszor beszéltek anyukátokkal egy nap?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?
- Szerintetek mit jelent, ha a nő beismeri az érzelmeit a férfinak, de az nem reagál rá se negatívat, se pozitívat?
- Miért lételemük a pasiknak a hazudozás?
- Miért a csúnya pasiknak tetszem?
- Külföldön élő családok, ti beszéltek idegen nyelven otthon a gyerekeknek?