Párom antibiotikumot szed, ettől én még lehetek terhes? (tudásbázis)
Nem, ezt egy egyszerű nàthàra adtàk:D Most gasztrón vagyok, mert epegörcseim vannak a nem lètező epèmmel...
Vèrmèrgezès??:/
Én biztos nem mernék így babával kísérletezni. Az antibiotikum nem játék, akármelyik fél szedi is.
De örülök, hogy végre tisztázva lett a kérdés, mert tényleg nem volt egyértelmű.
Nem az a kérdés inkább, hogy a fickói által létrehozott élet egészségében nem tesz-e kárt az antibiotikum? Csak mert ha nem életképesek, akkor úgysem lehetsz terhes.
Vagy nem az a lényegesebb?
Egyesek csinálnak, mert nem mindenki.
Akár lehetsz is terhes, de ha babát szeretnétek, jobb lenne várni, legalább addig, amíg nem napi szinten szedi. A biztonság kedvéért várjatok minimum 1-2 hónapot, a gyógyszerszedést befejezően.
Na, helyes a kérdés!
És szerintem ki kellene várni 6 hónapot, mert semmilyen orvosság szedése (alkohol is lehet épp) nem jelent előnyt a babára nézve, de hátrányt annál inkább.
Bocsánat a rossz kifejezésért,de úgy gondolom ezért nem kellene senkit sem így osztani mit amit ti csináltok!!!!
Akkor így felteszem!!!A fickói attól még életképesek ,hogy több hónapja antibiotikumot szed?
:)))
Jobbulást!!!!
Kiscsillag!
Neked nincsen annyi eszed mielőtt kinyitod azt a h....szádat és elkezdesz bárkit is sértegetni!!!!
Ne menj! Itt olyan jókat lehet röhögni!!! Én is csak azért jöttem:)
Most ilyenem van:)
Meg, de már megyek is :)
Medve anyám... :)
További ajánlott fórumok:
- A párommal este együtt voltam, időben kihúzta de a kezéről került a hüvelybe sperma. Lehetek terhes?
- A mensesem 3.napján voltam együtt a párommal és semmilyen formában nem védekeztünk, lehetek terhes?
- Vajon lehetek terhes, ha vasárnap lesz 2 hete, hogy együtt voltam a párommal?
- Menstruáció után 14 nap múlva szeretkeztem a párommal, nem védekeztünk, lehetek terhes? A mellbimbóm mindig viszket.
- Vasárnap együtt voltam a párommal elfelejtettem bevenni a tablettát de még másna p semm vettem be lehetek terhes?
- Lefeküdtem a párommal, 2hét múlva megjött a mensim, de csak 3napig tartott, nem volt olyan erős a vérzés, lehetek terhes?