Menstruáció után 14 nap múlva szeretkeztem a párommal, nem védekeztünk, lehetek terhes? A mellbimbóm mindig viszket. (tudásbázis kérdés)
Nem szeretek itt fórumvitákba keveredni, vagy kiosztani idegen embereket, de ez komoly, hogy itt kérdezed a hoxán a közönséget minden hónapban arról, hogy terhes vagy-e???
Egy gyerek az nem játék, ahogy az abortusz sem. Manapság minden iskolában elmagyarázzák (ha valakinek a szülei nem is), hogyan védekezzen az ember.
Minden drogériában és gyógyszertárban lehet kapni terhességi tesztet, és mellesleg gumit is.
Lehetsz.
Boldog babavárást!
Mellfeszülés, a menstruáció elmaradása (de ritkán van olyan, hogy nem marad el mégsem, és mégis van terhesség, de ilyenkor kevesebb a vérzés, mint normális menstruációnál). Émelygés, undorodás szagoktól, szédülés, álmosság, fáradtság.
Viszont mellfeszülés gyakori a menstruáció előtt is (ha nincs terhesség), duzzadt mell, sok nőnél van a menstruáció előtt (és nincs terhesség), szóval ez előfordul nem terheseknél is.
Azért a fő jele a terhességnek, hogy kimarad a menstruáció. (De menstruáció kimaradás stressz,túl sok fogyás, hormonproblémák... más miatt is lehet persze, de azért elsőként a terhességre gondolnék ilyenkor - ha volt védekezés nélküli nemi élet.)
Nem tudom, ez mennyire komoly (valós) kérdés..., mert szerintem azt egy nőnek illene tudnia, hogy a normális menstruációs ciklus 28 nap, a peteérés, ha a "nagykönyvben" megírt 28 napos ciklust nézzük, akkor ennek a középidejében van, 14. napon, illetve nap körül. Szóval ez pont egy átlag ciklus középideje, de, ha nem is pontosan 28 napos valakinek a ciklusa, hanem 29-30 napos, akkor is a peteérésbe (ovuláció) "trafál" bele az, aki pont ilyenkor szeretkezik.
Szóval a legnagyobb az esélye ekkor a teherbeesésnek. Persze, ha valakinek hosszabb a ciklusa, mondjuk több, mint 30 nap, akkor megint más a középidő.
De, ha ezt még csoda folytán nem tudja egy nő, akkor illene tudni, hogy előfordul - ha ritkán is -, de a középidőn kívül is rendkívüli peteérés, szóval a ciklus során máskor is lehetséges, hogy terhesség létrejöjjön.
Egyébként meg terhességi teszt, ha nem jön meg a menstruáció a szokásos időben, ha terhesség gyanúja van, utána irány egy nőgyógyászt felkeresni.
Szerintem ez nem valós fórum :) Ha megnézitek minden fóruma erről szól, ugyanezzel a kérdéssel, és sose ír később.
amúgy ha 97-es akkor épphogy betöltötte a 18-at. Meglepődnék, ha gyereket szeretne.
Nézd!
Ha voltál a pasiddal,lehetsz terhes!
50-50%!
De szerintem erre magadtól is rájöhetsz!
Tünetek?
Amit csak beképzelsz,bármi lehet!
lehetsz :)
mell viszketés lehettünet..
általában 10 nap két hét az első tünetek megjelenéséig a fogantatástól számítva :)
További ajánlott fórumok:
- Pénzért szeretkezni
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Ti lenyelitek "azt" a szeretkezéseskor? Milyen érzésessel, és meg lehet-e azt szokni?
- Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha a menstruáció 2. napján védekezés nélkül szeretkeztünk?
- Lehet-e gond, ha menstruációm alatt szeretkezem a párommal?