Parmezános padlizsánkrém recept

4 db padlizsán
1 gerezd fokhagyma
6 ek majonéz
50 g parmezán
1 csipet só
1 csipet bors
1 csipet petrezselyem
1 db baguette
1 ek olívaolaj
1 ek snidling
A Parmezános padlizsánkrém elkészítési módja:
A padlizsánokat szurkáljuk meg és sütőben süssük őket 180 fokon 20-25 percig. Ezután hámozzuk meg és késsel aprítsuk fel a belsejét, majd ízlés szerint tegyük hozzá az összes hozzávalót.Jól keverjük össze. A baguettet félbe vágjuk, megpirítjuk. rákenjük a krémet és tálaljuk .
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. okt. 30. 22:22
A parmezános padlizsánkrém elkészítési módja és hozzávalói.