Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Parmezános padlizsánkrém recept

Parmezános padlizsánkrém recept

A Parmezános padlizsánkrém hozzávalói:
4 db padlizsán
1 gerezd fokhagyma
6 ek majonéz
50 g parmezán
1 csipet só
1 csipet bors
1 csipet petrezselyem
1 db baguette
1 ek olívaolaj
1 ek snidling


A Parmezános padlizsánkrém elkészítési módja:
A padlizsánokat szurkáljuk meg és sütőben süssük őket 180 fokon 20-25 percig. Ezután hámozzuk meg és késsel aprítsuk fel a belsejét, majd ízlés szerint tegyük hozzá az összes hozzávalót.Jól keverjük össze. A baguettet félbe vágjuk, megpirítjuk. rákenjük a krémet és tálaljuk .


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A parmezános padlizsánkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook