Párkapcsolat és a verés? (beszélgetés)
BÍROM az ilyen pasikat, akik verik a barátnőjüket, feleségüket vagy a párjukat!! Ezek "tökös" gyerekek...
Szeretnék egy ilyen buzernyákkal találkozni!
...és van, aki élete végéig nem talál senkit, mert mindig az ilyen tahó pasik a jók, ettől bizseregnek a nők.
Akkor inkább a magány!
van persze, hál istennek :)
csak olyan is van,aki jogosnak érzi, hadd szóljon..
hasonló képp gondolom..
bár pasitól kicsit.... izé.. hogy is mondjam..
kicsit vicces pasitól, hogy lényegében azt sugallja "hagyd magad megveretni, vagy lekiabálni a fejed" :) nem?
hát.. nem tudom, én akkor sem hagynám hogy verjenek..
hm..alázás.. erre most hirtelen annyit tudok mondani, hogy van aki úgy gondolja, és tanácsolja a nőnek: most tűrnöd kell, húzd meg magad, hiszen te hibáztál
Pofon egyszerű.
Azok tűrik,provokálják,akarják,hogy alázzák ,verjék őket,akik azt gondolják önmagukról,hogy ennyit érnek,ezt érdemlik.
Háát,ezt nem tudom....
Ettől ezt még nem kell türnie egy nőnek sem...bár biztos van aki szereti,ha verik.Általában nem túl bonyolult a felfogásuk!:(
Vannak nők,akik sirva mondják a pasijuknak,hogy:
-Tudom,h már nem szeretsz,mert ma még meg sem vertél!
Na,rajtuk nem lehet segiteni...:(
A napokban írtam le az általam látottakat:
két fiatal csókolódzott az utcán; a fiatalember talán volt 18, a lány 15-16. Egyszer csak a fiú hátralépett és egy hatalmas pofont lekevert.
Akkorát csattant az arcán, hogy ledöbbentem.
Ezután iszonyatos kifejezéseket ordítva, szitkozódva az ellenkező irányba elindult.
A lány pedig ment tovább...
Mindig? A boltban a pénztárnál meg a munkahelyén is?
Vagy csak ott, ahol nem figyelnek rá kellőképp?
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?