Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Parfümrendelés tapasztalatok fórum

Parfümrendelés tapasztalatok (beszélgetés)

2018. nov. 21. 18:21

Sziasztok!

Sajnos én is belefutottam ebbe az oldalba, bár ellentétben az előttem lévőkhöz, én sajnos nagyon rosszul jártam, mert nekem az illata is gagyi', plusz a csomagolás sem volt túl rózsás.

Szerintetek tudok bármit is tenni?

Lali

27. Lolita63 (válaszként erre: 25. - Amaunet)
2018. nov. 15. 06:47

Persze, lehetett volna bármi...

Köszönöm szépen:)

Vigyáztak a csomagolásra, hungarocel közé tették:)

Egyszerű sima üvegben érkezett, számozással ellátva fényes kupakkal.

Mint írtam sok helyen a szép üvegcsét, márkanevet kell megfizetni, nekem így tökéletes:)

26. Lolita63 (válaszként erre: 24. - Timilight)
2018. nov. 15. 06:41
Végig korrekt kapcsolattartás volt, gyorsan ment:))
25. Amaunet (válaszként erre: 23. - Lolita63)
2018. nov. 14. 20:35

Akkor feleslegesen tartottunk kellemetlenségektől.

Használd egészséggel!:)

Lefotózod? Megosztod velünk milyen csomagolásban érkezett?

24. Timilight (válaszként erre: 23. - Lolita63)
2018. nov. 14. 20:23
Örülök neki, hogy elégedett vagy :) Nagyon hamar megérkezett, meglepő :)
2018. nov. 14. 19:28

Megjött a parfüm, és elégedett vagyok:))

Értesítettek emailban és sms-ben is:)

22. Amaunet (válaszként erre: 21. - Tuskoledi)
2018. nov. 14. 07:47
Jajj, hát köszönöm!:D
21. tuskoledi (válaszként erre: 9. - Amaunet)
2018. nov. 13. 20:11
Univerzális csomagolás azt jelenti, hogy mindegyik parfümnek ugyanolyan az üvege, doboza...
20. globus (válaszként erre: 8. - Amaunet)
2018. nov. 10. 13:04
Egyes szakértők szerint óvakodjunk olyan webáruházaktól, melyek honlapján sok helyesírási hiba van...
19. Lolita63 (válaszként erre: 18. - Michelle.r)
2018. nov. 10. 12:48

Sok parmümériában a csomagolást a márkanevet kell megfizetni az illat kifizetése elenyésző...

Reménykedek, hogy betartják"Minden parfüm az Európai Unió egészségügyi és higiéniai feltételeinek megfelelően van összeállítva.

Az Európai Parlament és Tanács 2011/83/EU irányelv 16. cikke szerint (2011. október 25.) az elállási jog alóli kivételt képez olyan lezárt csomagolású áru, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a csomagolás szállítást követő felbontása után nem küldhető vissza."

Én az Fm parfümökkel meg voltam elégedve azok is számozottak voltak egység csomagolásban.(Sőt, forgalmaztam is őket)

18. michelle.r (válaszként erre: 10. - Lolita63)
2018. nov. 10. 12:20

Ez kb. ugyanaz, mint a Federico Mahora. Azokat azt illatokat, amelyeket a nagy parfümházak nem vesznek meg, ők eladhatják, de nem ugyanazon a néven, hanem számokkal jelölve.

Az univerzális csomagolás azt jelenti szerintem, hogy mindegyik egyforma üvegben van.

Biztos, hogy nem eredeti terméket veszel. De ettől még nem biztos, hogy valami kimérős, büdös löttyöt.

2018. nov. 9. 20:24
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
16. Lolita63 (válaszként erre: 15. - Amaunet)
2018. nov. 9. 11:05

Pontosan!

Olyan lehet mint az FM PARFÜM...

Ha tényleg olyan, akkor nem ér csalódás...

15. Amaunet (válaszként erre: 12. - Lolita63)
2018. nov. 9. 10:33
Vagyis nem a képen látható terméket kapod, hanem valamit, ami illatában hasonló. Valami univerzális kiszerelésben.
14. dd9dec5381 (válaszként erre: 13. - Dd9dec5381)
2018. nov. 9. 08:31
Gyááá, rossz helyre írtam :)
2018. nov. 9. 08:28
Ampera 😍
12. Lolita63 (válaszként erre: 11. - Amaunet)
2018. nov. 9. 08:02

Most olvasom:

Figyelmesen kiválogatott olasz Eau de Parfum presztizs termékek, melyek illatai a képeken megjelenített parfümök illatjegyeivel egyeznek meg. Az egységes, jól zárt üvegek lehetővé teszik a folyadék védelmét és a parfümnek is megteremtik az ideális feltételeket, emellett biztosítják az ár és a minőség ideális kombinációját. A Web Shopban való vásárlás véglegesítésével egyetért az Üzletszabályzat minden pontjával, és azzal is, hogy tisztában van a termék csomagolásának kinézetével.

Ezek szerint egységes csomagolás nem a "várt"üvegben érkezik...

Már úton van, Nekem nincs visszaút...

Email címet látok:

E-mail: customer-support@gds-usa.world

11. Amaunet (válaszként erre: 10. - Lolita63)
2018. nov. 9. 07:53

Ne legyen igazam!

"Bármilyen kérdése esetén a kapcsolati űrlapon keresztül jelentkezzen."

Ti megtaláltátok ezt a kapcsolati űrlapot? Egy email címet, telefonszámot, ahol elérhetőek, ahol kérdezni lehetne?

10. Lolita63 (válaszként erre: 9. - Amaunet)
2018. nov. 9. 07:48

Jajj neee....Rremélem nem olyan csomagolás lesz.

Ha meghozza a futár felbontom, és ha nem az igazi üveget látom, nem fizetem ki az biztos! Vigye oda ahová akarja!!

2018. nov. 9. 06:55

Vajon mit jelenthet az "univerzális csomagolás"?

Arra gondolok, hogy vannak ezek a kimérős pultok az üzletházakban. Ott szórófejes kis üvegcsékben kimérik a terméket. Erre utalna az univerzális csomagolás?

8. Amaunet (válaszként erre: 1. - Timilight)
2018. nov. 9. 06:48

Ezek nem eredeti parfümök, csak "hasonlóak".

"Figyelmesen kiválogatott olasz Eau de Parfum presztizs termékek, melyek illatai a képeken megjelenített parfümök illatjegyeivel egyeznek meg."

Elolvastátok az oldal alján a Felhasználási feltételeket?

Szerintem nagyon szűkszavú.

"csomagolás szállítást követő felbontása után nem küldhető vissza."

Aztán ott van egy amerikai cím, ahová vissza lehet küldeni. Gondolom, saját költségen.

Én nem vásárolnék erről az oldalról.

2018. nov. 9. 06:16
Eddig minden rendben, kaptam visszajelzést hogy fogadták a megrendelésemet, és arról hogy max 10 napon belül küldik és sms-ben értesít a futár.
6. Lolita63 (válaszként erre: 5. - Timilight)
2018. nov. 8. 10:03

Igen, rendeltem 2 dobozzal így átléptem a 15 ezret és ingyenes.remélem nem csalódok...

Jó, hogy utólag kell fizetni és nem előre akkor nem ugrottam volna bele.

Van email címük írj nekik ha valami kérdéses.

5. Timilight (válaszként erre: 3. - Lolita63)
2018. nov. 8. 09:50
Rendeltél? Megkérhetlek, hogy majd megosztanád a tapasztalataidat? És egyébként mennyi a szállítási díj? Mert azt láttam, hogy 15ezer felett ingyenes, de alatta?
4. Timilight (válaszként erre: 2. - Babyapocakban)
2018. nov. 8. 09:49
Igen, gyanúsan olcsó, ezért is kérdezem. Szoktam én külföldről rendelni sűrűn, azzal nincs is gond, de azért ez gyanúsan olcsó...
3. Lolita63 (válaszként erre: 1. - Timilight)
2018. nov. 8. 09:31
Na Én ma belefutottam...rendeltem...
2. babyapocakban (válaszként erre: 1. - Timilight)
2018. nov. 8. 09:22
Ez nagyon khm... olcsó. USA-ból szállítanak? Mennyiért? Mit csinálsz, ha gond van? Az a bajom ilyen esetekben, hogy nem tud az ember érdemben reklamálni, ha valami mégsem oké.
2018. nov. 8. 08:37
Van valakinek tapasztalata a Parfumok-kedvezmenyek.ecwid.com oldalról rendelt parfümökkel kapcsolatban?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook