Paranormalitás (beszélgetés)
Jaj, ez is már milyen....
Nekem is szoktak rémálmaim lenni. Réges-régen Romániában volt egy nagy földrengés, még kislány voltam, de láttam a hiradóban, ahogy a panelek megrongálódtak. Nagyon féltem a földrengéstől és egyik éjjel azt álmodtam, hogy földrengés van és dől a házunk (7. emeleten laktunk), kirohantam a lifthez, hogy kimenekülök az épületből, de a lift ferdén állt meg, visszafutottam, hogy szóljak a szüleimnek és testvéreimnek, hogy jöjjenek, de azt láttam, hogy az apukám és az anyukám már halott, a bátyám meg épp akkor halt meg amikor hozzáértem, majd én is el kezdtem fuldoklani (biztos valami mérgező gáz szabadult el), már feküdtem a földön és alig kaptam levegőt, de láttam, hogy a húgom ugrálva játszik és kiabáltam neki, hogy Kriszti! Hozz egy pohár vizet! Erre felkeltem és teljesen ki volt száradva a szám, rohantam vizet inni.
Szerintem te is csak álmodtál valamit, azt is el tudom képzelni, hogy a villanyt felkapcsoltad közben, csak nem emlékszel rá. Én akármit csinálok álmomban nem emlékszem rá. A férjem szokott mesélni, illetve kiderül másnap, hogy mit csináltam. Volt, hogy a bátyámat úgy engedtem be a lakásba, hogy nem tudtam róla, ő mesélte el másnap, amikor megkérdeztem, hogy jutott be?
Olvastam egy Dean R. Koonzt könyvet, abban pont ilyen történt egy olyan kislánnyal, akivel kísérleteztek....
Ez egy kitalált történet, az író nagyon jó történeteket talál ki.
Nekem szokott lenni hőhullámom, és amikor elmúlik úgy érzem mintha lehűlt volna a levegő.
Hangerő: szerintem feltekerte a fórumindító és csak azért lett hangosabb, amiért a reklámok hangosabbak lesznek a film közben.
Szerintem nincs nálatok semmiféle paranormális jelenség.
Szóval, ne kattogj ezen.
Valószínűleg egy elektromossághoz értő mezei megoldásokkal tudna szolgálni.
Nem,nem értem én,csak azért írtam hogy semmilyen módon nem szeretnék vele kapcsolatot teremteni.
Bár ha mégis akarnék,hogyan tegyem? Gyújtsak gyertyát,és kérjem meg hogy menjen el?Ennyi?
Sok-sok fórum és napló van ebben a témában.Velem ennél már 100x cifrább dolgok is megtörténtek.
Pedig nem hittem benne soha.
Azóta viszont hiszek.
nem szellemet idéztem, félreértesz
elküldtem
Nem véletlenül nem akarom beleütni az orromat ebbe a világba. :/
Köszönöm,hogy leírtad a sztoridat,bár annyi félét olvastam a napokban,hogy nem csodálom,hogy engem is utolér ez az őrület. :(
Milyen volt együtt élni vele? Idegesítő. Folyton rángatta a függönyömet. Aztán ha szóltam apámnak hogy jöjjön már be, abbahagyta.
Mivel akkoriban fekete mágiával foglalkoztam (igen, tudom), nem csoda hogy megtalált, ráadásul a szobám a temető mellett volt.
Kicsit jobb lett, mikor elkezdtem kommunikálni vele, de csak annyit tudtam meg hogy engem keres, nem ártó szándékkal jött (persze lehet hogy hazudott), és hogy segítségre van szüksége.
Amikor először éreztem őt, ontotta a hideg fuvallatot, és valami rettenetes szomorúságot éreztem, csak sírtam és sírtam.
Nem tudom hogy ki lehetett, mert nincs családtagom, ismerősöm aki meghalt volna.
Aztán elköltöztem otthonról, és nem jött többé.
Kb. 2 éve volt hasonló élményem, az kicsit megrázóbb volt :D
Azóta nem gyújtok gyertyát. Akkor majdnem kialudt az összes, úgy lobogtak a lángok.
Milyen volt együtt élni vele?És miből tudtad hogy nem vagy egyedül?
Én eddig úgy voltam vele,ha vannak vannak,ha nincsenek,az még jobb.Abszolúte nem izgatott.
Ha esetleg nálunk is van,nem hinném,hogy rossz szándékkal van itt,de örülnék,ha elválnának útjaink.
Nem bizony! Én évekig éltem egy szellemmel, bár tudtam hogy nem ártó szándékkal jött.
Aztán ahogy elköltöztem abból a lakásból, eltűnt.
Azóta szerencsére csak egy élményem volt, az nem volt ennyire kellemes.
Most már úgy vagyok vele, ha megesz, megesz. Nem érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Szellemek, paranormális jelenségek
- Aki hisz a szellemekben vagy átélt már paranormális tevékenységet
- Előfordult már, hogy paranormális jelenséget tapasztaltál otthonodban? Esetleg kísértet járta helyen laksz?
- Ide írd paranormális élményeidet ! :)
- Új paranormális élmények, hisztek a szellemekben?
- Láttátok a Paranormal Activity filmet?