Paradicsom szardíniával töltve recept
A Paradicsom szardíniával töltve hozzávalói:4 nagyobb, kemény paradicsom
1 doboz olajos hal
2 tojás keményre főzve
1 dl tejföl
1 evőkanál citromlé
só, őrölt bors
1 csomag snidling
A Paradicsom szardíniával töltve elkészítési módja:
A paradicsomokat megmossuk, a tetejét levágjuk, a belsejét kiskanállal kivájjuk. (Ezt másra használjuk fel.) Az olajos halak gerincét eltávolítjuk, a halak húsát keményre főtt tojásokkal együtt villával összetörjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a citromlevet, az apróra vágott snidlinget, sóval, őrölt borssal ízesítjük, és jól kikeverjük. A halas krémet a paradicsomokba töltjük, ráhelyezzük a kalapokat és jól lehűtve tálaljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. jan. 2. 22:34
A paradicsom szardíniával töltve elkészítési módja és hozzávalói.