Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Áfonyával töltött alma recept

Áfonyával töltött alma recept

Az Áfonyával töltött alma hozzávalói:
8 kisebb savanykás alma
2 evőkanál citromlé
30 dkg áfonyalekvár
1 csokor citromfű


Az Áfonyával töltött alma elkészítési módja:
Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, a magházat kiemeljük és citromlével ízesített vízben, nem túl puhára főzzük, lecsöpögtetjük. A fél almákba a magház helyére egy­-egy kanálnyi áfonyadzsemet halmozunk, és apróra vágott citromfű-levelekkel megszórjuk.

Pástétomok kísérőjeként tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


Az Áfonyával töltött alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook