Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Paradicsom saláta (hungarian) recept

Paradicsom saláta (hungarian) recept


Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Paradicsom saláta (hungarian) hozzávalói:
3 db. paradicsom szeletelve
fél csokor petr. aprítva
fél fej vöröshagyma aprítva
2 gerezd fokhagyma kés lapjával szétzúzva és aprítva
cukor ízlés szerint
fehérbor ecet ízlés szerint
1 pohár víz
1 mokkás kanál olíva olaj


A Paradicsom saláta (hungarian) elkészítési módja:
Mindenki úgy készíti el a bázist, ahogy szereti az uborkasalátát. Belehelyezek mindent, de nem hagyom sokáig állni a paradicsomot a lében, mert egy idő után össze esik. Tálalás előtt legalább 10 percet ázzon a lében. Kis tányérra pakolom ki a szeleteket, néhány kanál lével. Isteni, még a levét is meg szoktam inni!

(régebbi változat szerint zeller zöldet alkalmaznak petrezselyem helyett)


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A paradicsom saláta (hungarian) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook