Zabpelyhes epersaláta recept
69,96
12,561 gramm
A Zabpelyhes epersaláta hozzávalói:
15 dkg eper,2(kb.30g) evőkanál zabpehely,3 evőkanál natúr joghurt,fahé,
vaníliarúd/aroma
A Zabpelyhes epersaláta elkészítési módja:
A joghurtot kanalazd egy tálkába, majd add hozzá a fahéjat, és a vanília kikapart belsejét vagy aromát. Óvatosan keverd össze, majd hagyd állni addig amíg a zabpehely megpuhul. Végül borítsd bele a megmosott és feldarabolt epret.
Ízesítsd mézzel, ha nem elég édes.
AZ EPER JÓTÉKONY HATÁSAI:
Szépít, erősíti az immunrendszert, javítja a szem egészségét és az emésztést, csökkenti a gyulladást.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Szalóki Réka, 2020. márc. 16. 12:20
A zabpelyhes epersaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.