Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Panel, vagy kertes? fórum

Panel, vagy kertes? (beszélgetés)

13. apeeng (válaszként erre: 9. - Michelle.r)
ma 22:01
Tetőtéri lakás 35 nm-es terasszal?...az már valami..ott ki lehet bírni. Irigylem az elképzelésed
12. tien (válaszként erre: 8. - Amaunet)
ma 21:56

Ugye?

Sokkal jobban érzem én is magam,éveket fiatalodtam.

Jó érzés a kezed munkáját látni a gyönyörű kertben.

Állatok (haszon) megfelelő tudás hiányában nincs.

ma 21:53
Eddig kertes, de ha még régebbi leszek, akkor a kényelmsebb fog győzni.
ma 21:51
Ki melyiket szereti én nem vagyok kertesház párti pld.
ma 21:34

Egyik sem. Élhető méretű - lehetőleg tetőtéri lakás, kb. 30-35 méteres terasszal. 😎30 sem voltam, amikor meglett a kertes házunk Budapesttől pár kilométerre. Utáltam, alig vártam, hogy eladjuk, pedig jó ötletnek tűnt.

Veteményezéshez, kertépítéshez/gondozáshoz se érzékem, se türelmem. A ház közös kertje szépen gondozott, az pont elég nekem.

ma 21:01

Már nem tudnám elviselni a városi életet. A kényelme miatt sem, mivel nincs rákényszerítve az ember arra, hogy kimozduljon.

A kertes ház is kényelmes, "semmittevős" lehet télen, ha nem kell vágni a fát a fűtéshez és nem tartasz állatot, ki sem kell mozdulni.

Tudom, röpülnek az évek..., de csinálom a veteményest, a virágokat, tartom az állatokat, mert engem is ez tart mozgásban, életben. Jó hatása van a fizikai és mentális egészségemre.

Itt a faluban, ha idős ember segítségre szorul az önkormányzat a közmunkásokkal, szociális gondozókkal segít nekik.

ma 20:26
Bármelyik tud jó lenni.
6. tien
ma 20:21

Már "kicsi" lenne számomra a panel.

Szeretek a kertemben ügyködni.

Sokkal erősebb fizikailag és egészségesebb vagyok mentálisan is.

A rám jellemző melankólia huss eltünt.

Prézli kutyám is szereti a birtokát ☺️

5. timycat (válaszként erre: 1. - Csontsovány)
ma 19:40
Nekem a kertes a befutó még, télen-nyáron. Viszont ha az ember már idős vagy beteg, nehezen mozog akkor egy kényelmes lakás kell, lehetőleg földszinten.
ma 19:27
Télen a jó meleg panel, egyébként kertes.
ma 19:26
Kertes..
ma 19:18
Is-is.
ma 19:02
Ma sepregettem a faleveleket....egy szavazat a panelnek. Jött hozzám Csoki kutya ... egál.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook