Panel vagy kertes? (beszélgetés)
Egyértelműen kertes ház.
Bárcsak mi is ott tartanánk...
Szadán lakunk, Pesttől kb. 30km.
Itt a faluban 25 alatt nincs normális ingatlan. Veresegyházán lehet már 9MFt-ért is kapni de a másik 9et rá kell költeni :(
Szia!
A panel lakásnak magas a rezsije .
A fűtés számla a csillagos eget veri ,a közös költség szintén.
Be vagytok zárva szükek,régimódiak.
Panelba lakok .Tudom.
Kertest válaszatok ,ha tehetitek.
Mi is ugyanígy állunk. De nekünk meg sem fordul a fejünkben, hogy panel. Én ellennék ott is, de a párom nem. Figyelj! Legfeljebb nem veszel nagy telkes házat, a kertjét füvesíted és azt csak nyírni kell.Ennyi! Szerintem jobb a kertes, mert ott ha kilépsz az ajtón, akkor még mindig a sajátod. De a panelben, ha átléped a küszöböt, már nem otthon vagy :DDD És nagyobb a nyugalom is a kerteseben.
Városból falura költöznétek? Vagy miért ilyen drága a ház?
szia
mindeféleképpen egyedi fűtésesre gondoltunk és max. 4 emeletesbe mennénk.
Szia! Amennyiben megoldható, inkább a családi házat javasolnám. Ha nem szerettek kertészkedni, akkor csak akkora telekkel, ahol egy kis füves, pihenőrészt tudtok kialakítani.
Panelt semmi esetre nem javasolnék.
Sziasztok!
Vásárlás elött állunk...
Az illeték miatt majd csak januárban fogunk lépni ház ügyileg...
Pénzünk nem sok van de 10MFt-ig nek kell hitelt felvenni...A környék ahol lakunk igen drága és számunkra megfizethetetlen. 30km-es körzetben tudnánk kertesházat venni de akkor mind a 2en kocsihoz lennénk kötve a párommal. Panelt tudnánk venni kevesebbért is és akkor már nem muszály kocsiba ülni,mert közel a mhely. (Én jelenleg gyesen vagyok még egy évig...) Viszont van egy kutyán és macskánk is akad egy akikkel nincs gond mert lakásban nőttek fel.
K
Tanácsot szeretnék kérni... mit vegyünk?
szeretjük a kertet, de egy év múlvan nem lessz idönk rendbe tartani...