Pályaválasztás előtt! Tippeket várok! Légyszi! (beszélgetés)
Hello!
Tudtok olyan oldalt, ami elvezet az elvégzendő iskolákhoz? Mármint, hogy ha van egy konkrét szakma, ahhoz milyen iskolát, majd esetleg főiskolát javasolnak?
Előre is köszi.
Semmi gond...gratulálok..és hajrá:)
üdv:)
sziiiia...Beadtad már a jelentkezési lapot?:))
pusza,szép napot!!
wow...gratulálok!!!!!
NAGYON ÜGYES VAGY:))))))
én is mérnök:)
Ha az szeretnél lenni,menj építésznek,oda sok lány jár, bár elég húzós,de jó lehetőség, de gépész,v villamosmérnöki végzettséggel sem lesz gondnod a jövőben-ha érted is,amit tanulsz és persze szereted is.
mérnök...wow...én is mérnök leszek ha minden jól megy:))))
hajrá azért továbbra is:))) kitartás már nem sokára túl leszel rajta:)))
nem olvasok vissza most 3 oldalt, bocsi..
ha jól nézem, a matek érdekel.
ha emellett szereted a nyelveket is, akkor kereskedelem-marketing, vagy számvitel, közgáz - ezek talán érdekelhetnek.
nah ez a beszéd
és csak ügyesen és tuti menni fog....drukkolok ám neked:))))
majd írj hogy mire jutottál...
szerintem a beilleszkedés az menni fog még akkor is ha nem találtad meg a legmegfelelőbb sulit....de szerintem Te aki ennyit jártál utána tuti sikerül a legjobbat kihozni ebből az egészből:)))
mondjuk azt nem csodálom hogy sajnálod hogy véget érnek ezek az évek.....de sajnos ez az élet rendje.....de gondolj bele lehet egy szintén nagyon jó helyre fogsz kerülni:))) meg különben is akikel nagyon jóba vagy úgyis fogjátok tartani a kapcsolatot...jó tudom az nem ugyanaz...(bennem is kb csak most tudatosult....) de azért nem veszted el Őket véglegesen és ez jó:))))
további sikereket...és majd írd meg hogy hogy sikerült ez az egész:)))) és végülis mi mellett döntöttél....
További ajánlott fórumok:
- Mi legyen a szépségszalonom neve? Mondjatok tippeket légyszi!
- Segítség, újra pályaválasztás előtt állunk!
- Védekezés a malária ellen. Légyszi adjatok tippeket!
- Milyen varrógépet vegyek ha otthon eladásra szeretnék készíteni ágytakarót, női felsőket, szoknyákat ilyesmi?Légyszi adjatok tippeket, tanác
- Gyermekek pályaválasztás előtt
- Gyerekeknek kiránduláshoz, strandra milyen ételt célszerű csomagolni ebben a melegben?Adjatok légyszi tippeket...