Ovus vérzés (beszélgetés)
Igen volt krémes rózsaszín, egyszer sima vér is. És mind ovukor.
Krémes rozsaszíntől, a sima barnáig normális. Ha egy két napnál tovább tart, akkor már valszeg nem jó.
Szóval no para :)
Én most csesztem ki magammal, mert egy nagy bringaturán voltunk pontosan ovu előtt. Nagy emelkedőkkel. Úgy megerőltettem magam, hogy vagy 4-5 napig barnáztam :S
Na ez már nem normális, emiatt nem is számítok babára most....
Nem kell az ördögöt a falra festeni rögtön.
Ha pont ovukor volt, akkor nagy valószínűséggel az. És nekem sem ment el a bugyiig.
Mindenesetre ha téged megnyugtat, akkor menj el rákszűrésre.
Az egyik babás fórumon valaki azt írta, hogy biztos nem az, mert az nem krémes rózsaszínes es nem nyomàsra kell hogy kijöjjön, hanem a fehernemun làtszodnia..es hogy neki is volt ilyen "nyomasra" kijövő rozsaszinees, es nala ekkor a rakszures eredmenye nem lett jo.
Es most rendesen paràzok, hogy ugyan az ovutol volt, vagy nekem is van valami bajom😐
Igen, lehet az ovutól :)
Nekem is volt már ilyen, nyomás nélkül is kijött volna ;)
Nagyon jó jel, elvileg azt jelenti, hogy biztosan kiszabadult a tüszőből a petesejt.
Reméljük szerencsés lesz, és kétcsikosat fogsz tesztelni :)
Sziasztok
21-én volt.ovum, akkor ereztem a jobb oldalon szurkálódàst..majd délután elmentem wcre, " nagydologra" es mikor vegeztem, a wc papiron, ilyen krémes rózsaszínes folyàs volt..majd masnap megint elmentem nagydologra, es ismét ilyen volt a wc papir, de mar csak.keves..Estere meg mar el.is mult.
Lehetett ez az ovutól? Vagy más?
Az a furi h a fehérneműn nem làttam semmit, csak nyomas ( nagy wc) hatasara lattam ezt a wc papiron.es csak 1-2 napig, az ovu idopontjaban.