Beágyazódásos vérzés... (tudásbázis kérdés)
Szia!
Na mi újság veled?
Magán dokim rengetek gyógyszert írt már fel nekem. Peteéréses gyógyszert és amitől meg jön.Csomo csomó pénz .És sajna ezek után sem sikerult a baba. Eléggé elszomorîtó.
Sajna Ajánlott petevezetekatfuvast is .Na legközelebb talán ez jobb lesz .
Szia ! Először mikor írtam erre az oldalra ,a legelsők között volt hogy csináltam tesztet,de nem mutatott semmit . Így kezdtem .
De sajna akkor még nem mutatott semmit .Tisztában vagyok azzal hogy a dokinál mit kell mondanom ,és valószínű azzal is hogy mit fog mondani ,hiszen már régen is voltam nála ,és tudtam akkor is mit fog mondani a vizsgálat után .Hozzá teszem magán dokinál voltam ,és ezúttal is hozzá fogok menni .
Viszont ugye ha úgy van hogy nem jön meg ,és negatîv a teszt ,csalódik ha már többször tapasztalt ilyet .Ezért nem is meri megnézni .Vagy csinálni .Bennem is ez van ,de attól még el fogok menni a dokihoz ,persze .
Tudod sokszor volt már ilyen hogy elmaradt a mensi és azt hittem hogy hátha ,nem egyszer.Na ezért is kételyek között vagyok Úgy gondolom valahol ez normális. Mindig pofára esni rohadtul nem jó .Igen ,nem minden női hormon egyforma .Egyértelmű .De remélem egyszer már tényleg össze fog jönni .🙏🙏🙏
Szia!
Nem igazán értem mitől félsz. Ha a doki mondja meg, hogy nincs baba, az jobb, mint egy negatív tesz?
Személyes tapasztalat, hogy a tünetek nem igazán biztosak, sőt. Nekem volt egy 50 napos ciklusom, már volt időpontom a dokihoz, de pont előtte megjött. A tesztek mind negatívak voltak, közben a meg tüneteim voltak, mell feszülés, rosszullét, minden, ami kell. Mondta, hogy semmi rendelleneset nem talált, a tüneteket simán a kitolódott ciklus okozta. Szóval, az, hogy érzel tüneteket éppen pont semmit nem jelent sajnos ilyen helyzetben.
Szerintem csinálj egy tesztet, ha negatív, akkor érdemes orvoshoz menni. A doki is, ha odamész, hogy szerinted terhes vagy, vizsgáljon meg azt fogja először kérdezni, hogy tesztet csináltál-e (nálam is ez volt az első kérdése, mert kérdeztem, hogy lehetett-e ennek ellenére baba, ami elment, de azt mondta ő is, ha a teszt negatív volt, akkor nem hinné).
Értem ! Azért elégge furán állok-e kérdés mögött ,hisz a fodrász is azt mondja várjak a teszttel ,mert neki is úgy volt a baba , hogy január 28.-an volt utoljára meg neki ,aztán 2 napig volt ilyen barnás valamilye ,és csak a következő hónap elején valahogy derült ki hogy terhes mert olyan pici volt még neki ,hogy a teszt nem mutatta ,közben meg már 4 hetes volt .
Szóval nekem is 2 napig volt barnás folyás, és utána semmi .
A melbimbom érzékeny ,és szurkalgat a bal oldalam .
Szurkalgat is .
Ilyenem meg nem volt.Ha megjön akkor rendesen.Mar az elso nap vérzés. Most meg semmi .Barnás folyasom 2 napig volt .Mint ha elvágták volna . Semmi azóta sem.De a bal oldalam gorcsolget lent .Szúrkalgat.Nem tudom mit gondoljak.Mit mondanátok ti ?
Sziasztok
Új vagyok itt és csak olvasgatom a sok tapasztalatot meg tanácsot nagyon jó,hogy itt tudtok egymásnak segíteni.
Szeretnèk tanàcsot kèrni tőletek!
Miutàn a pco-forumba irtam mert azzal illyesztegettek hogy az van ( persze ez nem a sajàt dokim vol ) kiderült hogy tökèletes a verkepem.
Viszont most fura dolgok törtènnek :) tegnap este barnás ròzsaszìnes valadèk jelent meg a wc-papìron.Nekem ilyen mèg soha nem volt.Elvileg 1.5 het mulva lennèk beteg.A naptàr szerint junius 21-26-ig voltak termèkeny napok.Rajta is voltunk az ügyön :) de ugye ezek nem pontos adatok mert hol 28 hol 26 napos a ciklusom sőt volt mar 32 is.
Nem tudom remènykedhetek e hogy ez beàgyazòdàsi verzes volt e vagy pont hogy peteèrès.
Nagyon szeretnénk màr ezt a babòt és az első lenne.
De ha utòbbi akkor elkèstem :(
További ajánlott fórumok:
- Teherbeesés jelei a beágyazódás alatt és utána?
- 1 napig tartó enyhe vérzés a ciklus 20. napján... Lehet ez a beágyazódás jele?
- A ciklus 25. napján enyhe rózsaszínes vérzés lehet a beágyazódástól?
- Lehet ez beágyazódásos vérzés?
- Milyen és mennyi lehet a beágyazódási vérzés? Mikor jelentkezik?
- Akinek volt beágyazódáskor vérzése meddig tartott?