Lehet ez beágyazódásos vérzés? (beszélgetés)
Bármi lehet, de nalunk csak úgy a nőgyógyász nem néz hormonszintet. Januárban kell mennem újabb hormon vérvételre, mert akkor kezdjük a kövi lombikot.
De köszönöm amit írtál, nem tudtam, hogy ez is okozhat ilyen tünetet. Akkor még nem megyek dokihoz, januárban úgyis mennem kell.
Sziasztok.
18.-án lett vége a menzeszemnek, de fogalmam sincs mikor van peteeresem, nem szoktam érezni és volt, hogy az ovulációs teszt nem mutatta, az orvos pedig ultrahangon (meddőségibe járunk) látta aznap, hogy peteeresem van, mikor a teszt nem mutatta.
Szóval már nem ovulációs tesztelek a nem inszeminációs hónapokban, mert feleslegesnek érzem.
Ma viszont a tisztasági betéten láttam némi rózsaszínes sűrűbb folyást, élénk vércsíkokkal (bocsi, nem tudom jobban leirni). A menzeszem nyilván nem lehet, de olvastam beágyazódásos vérzésről, és ma a hasam is görcsölget egész nap.
Nem tudom, hogy más volt - e így, de érdekelne ezzel kapcsolatban mások véleménye.
További ajánlott fórumok:
- 1 napig tartó enyhe vérzés a ciklus 20. napján... Lehet ez a beágyazódás jele?
- Lehet ez beágyazódás? Terhesség?
- Fogamzásgátlót szedek, ezek beágyazódási tünetek lehetnek??
- A ciklus 25. napján enyhe rózsaszínes vérzés lehet a beágyazódástól?
- Milyen és mennyi lehet a beágyazódási vérzés? Mikor jelentkezik?
- Akinek volt beágyazódáskor vérzése meddig tartott?