Fogamzásgátlót szedek, ezek beágyazódási tünetek lehetnek?? (tudásbázis)
Ennyi erővel már holnap is tesztelhetsz :)
Legalább nem fogsz tépelődni!
Igen, pontosan olyan!
Ma egész nap 37 a hőm.. ez jelenthet valamit?
Na várj... A doki vv alapján megállapította hogy nekem a Dienille gyógyszer kell, viszont havi után nekem mindig van tojásfehérjére hasonlító kocsonyás anyag, ami ugye a peteérés egyik "jele"...
Akkor nálam mindig is volt peteérés, csak a "kiszárított" méhfal miatt nem tudott beágyazódni a kicsi???????
Ez tényleg érdekes amúgy, mert elvileg nincs peteérés gyógyszer alatt, viszont nekem mindig távozik ilyen fehérke... Rugalmas, gumis állagó, színtelen szagtalan...
Na most kíváncsivá tettetek!!
Hányinger 6 .hét után szokott jelentkezni a reggeli órákban leginkább.Nálam a 7. héten,nagyon rosszul voltam,a szagokra voltam érzékeny,és nem az ételekre.
Peteéréskor kocsonyás tojásfehérje szerű opálos anyag távozik a hüvelyből,ha ilyet láttál akkor valószínű volt peteérésed.
Én is szedek gyógyszert,igaz nem ebből a célból. 4 év alatt csak néhányszor volt peteérésem.
Vegyél tesztet,már van olyan ami 3 naposat is kimutat,egyébként a terhességet szinte mindig kimutatja,max. az egyik csík halvány. A negatív tesztnél meg egyértelműen nincs csík.
Szia! Köszi a választ!
Nem, már nagyon régen voltam beteg, ezt kizárhatjuk.. nem szedek semmi mást.
Szia!
Láttunk már olyat, hogy valaki tabletta mellett esett teherbe... szerintem vegyél egy tesztet és majd kiderül!
De ugyan úgy lehet pl a frontoktól is, vagy esetleg túlzott stressztől.... bármi lehet.
Véletlenül nem szedtél mostanában antobiotikumot? Az még kiütheti a fogamzásgátlót...
3/0,02mg-os corenelle-t szedek lassan 2 éve. Ezalatt szinte mindig éreztem a peteérést, mert gyógyszer előtt is egyértelmű volt.
A gyógyszerszedés óta tökéletes 28napos ciklusom van, 14. napon szúró fájdalommal a jobb petefészkemben. Ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, egészen eddig.
26-án voltunk együtt a barátommal. A héten érdekes tüneteket produkáltam: először alhas duzzadása, feszülése. Utána jött az esti hányinger, majd már minden étkezés után. Hirtelen megundorodtam a kedvenc kajámtól. Ma pl. meg sem tudtam enni az ebédemet, majdnem leszédültem a székről. Jelentkeztek már apró szúrások is jobb oldalt, pont a petefészkemnél érzem őket. Szeretek mozogni, futni, tornázni, de már ezeket sem tudom élvezni, szakad le a derekam és a pocakom :/ Emellett többször kell mennem a vécére, mindkét ügyben. Nagyon furcsa az egész, ilyeneket még soha nem éreztem.. tanácstalan vagyok. 25 évesen még nem terveztem gyereket.. Mi a véleményetek? Rendszeresen szedem a tablettát, percre pontosan minden nap!
További ajánlott fórumok:
- 1 hét után lehetnek tünetek?Valakinek volt ilyen amikor babát várt?
- Milyen tünetekkel járhat a beágyazódás?
- Mensi előtt 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
- Elhalt terhesség mellett lehetnek fokozódó terhességi tünetek?
- Mitől lehetnek ezek a tünetek?
- Lehetett beágyazódás, vagy annak túl erősek a tünetek?