Óvónénik és tanárok a kiskirályok?! (beszélgetés)
Utolsó, mert elkések...ehhh
LEGYÜNK KREATÍVAK!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egy szónak is száz a vége:
Ez az egy szabály...és persze a fontos emlékezzünk honnan jöttünk...de fejlődés nélkül halott a dolog...Szóval változni, lépést tartani, megérteni, elfogadni soroljam még? Úgyis tudja mindenki :DDDDDD
Jó volt ma veletek, de nekem is mennem kell. Felébredt a kisfiam, úgyhogy babanyelven "elpápázok":D
Majd még gyertek!
A lányom is természetesnek veszi ezen dolgokat. Tudja hogy ezek nélkül nem működik a világ.
De azt kell észlelnem hogy mindenki elkopott mellőlünk. Vagy csak kevés az idejük?
Minden évben ezzel búcsúztatom a végzősöket!
Ismerik mi következik, csak arra nincsenek felkészülve milyen képeket csináltam róluk 4 év alatt...ahogy csak én látom és senki más őket :DDDDDDDD
Hatásos :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Most mennem kell "nem dolgozni" majd még bekukk!
Élmény volt ez a beszélgetés ma veletek...köszönöm
Ha így látom viszont őket, akkor tudom jól csináltam amit csináltam és csinálok :DDDDDDDDDDD
Nem is olyan nehéz...vagy csak nekem? :DDDDDDDDDDD
Ki szereti a szigort és a korlátozást?
Aki megérti a játék lényegét...utáltam a tanáraimat anno :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De megtanultam játszani és minden nap úgy kelek én nem leszek olyan, mint a régi tanáraim...soha :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Bárhonnan nézem a ház ugyan az...és ezen csak mi tudunk változtatni...bocsánat a zenékért, de ezek a dolgok mindig felkavarnak és nehéz minden nap terelni egy gyereknek a figyelmét akiknek elárverezték, aki nem tud enni, akinek a szülei öngyilkosak lettek...rengeteg energia, rengeteg munka, de egy mosolyért mindent...egyenlőre csak egy mosoly a többi jön magától :DDDDDDDDDD
szerintem
A klip egy kicsit durva (+18)
De a zene az igaz és nem hazudik...mi is sok új fát ültetünk a csemetékkel :DDDDDDDDDDDDDDD
Milyen iskola az ahol ezt elnézik?
MAGYAR...pfffffffff...szeretem a munkámat (:DD)...a csemetéim azért utálnak mert:
- Mert Male tancibá ezt honnan tudja?
- Nem tudom csak látom!
- Soxor azt is amit nem kellene!
Milyen társadalom az amely ezt megengedi...lehet támadni...de igaza van Douglas Adams-nek
"Ki kellene takarítani ezt az egészet és újra kezdeni valamilyen másik állatfajjal."
Nézőpont...Nézőpont
Az a baj, hogy tükörbe nézni nem mindig kellemes. Úgy látom, hogy a szülők nagy többsége sem egymáshoz, sem másokhoz nem őszinte. Azt tartják fontosnak, hogy kifele mutassák a "tökéletest", a "szépet", de a valóság valami egészen más. Én nem tudom, miért baj, hogy a szülő vagy a tanár is ember? Nálam ott kezdődik minden, az az alap, hogy fogadjuk el egymást, mutassuk meg a másiknak, milyenek vagyunk. Ez főként a mindennapokban nekem nagyon kifizetődő. Például én nagyon hirtelen, szenvedélyes vagyok, hamar kiabálok, sokszor megemelem a hangomat, mégsem félnek a gyerekeim. Kezdtem már úgy beszélgetést a 8 éves gyerekemmel, hogy "ne haragudj fiam, tudod, hogy nekem az az első, hogy leordítom a fejedet, de mérges vagyok". Aztán megoldunk mindent. Én azt sulykolom a gyerkőcbe, hogy nem lehet másként, hozzánk kell fordulnia, mi segítünk neki bármiben, mégha hibázik is. Mert a gyerek általában elkövet egy-két hibát, míg felnő.
És igen, figyelni kell, ismerni a saját gyerekünket. Előfordult, hogy mosogattam, amikor a fiam jött haza, háttal álltam neki, de egy perc alatt megéreztem, mi zajlik benne. Ahogy jön, ahogy köszön, sóhajt vagy bármi... A gyerekek annyi jelzést adnak, csak meg kell látni!
Egyébként pár hónapja volt a suliban egy rendőrségi ügy, nagyfiúk zsaroltak egy kisebbet, de már nem babra ment a játék, hanem pénzre. Több tízezer (!) forintot szedtek el tőle (ő pedig a szüleitől lopta el otthon), mire másik gyerekek jelentették. Meghurcolták az iskolát, a zsaroló gyerekeket és szüleiket, az áldozat szülei pedig felháborodtak teljesen. Én is... Milyen szülő-gyerek kapcsolat az, ahol ez megtörténhet?
További ajánlott fórumok:
- Vonattal, vonattal való utazással, vagy csak a közlekedéssel kapcsolatos mesét keresek. Anyukák, óvónénik légyszi segítenétek? (Nem Thomas!)
- Az óvónéniknek milyen ajándékot adhatunk búcsúzóul?
- Karácsonyi ajándék az óvónéniknek
- Ovis ballagáskor, évzárókor a dadusoknak is illik virágot vinni, vagy 'elég' az óvónéniknek?
- Óvodai ballagási dalok, versek.Emlékeztek? Óvónénik segítsetek!
- Ovis ballagásra személyes ajándék az óvónéniknek-amit a gyerekek csinálnak. Ötletek?