Ovis gondok, oviváltás (beszélgetés)
:)))
Azt én sem, és szeretek segíteni is, de sokan nem szeretik :(
:)
Szerencsére ilyen téglás dolog még nem volt!! És remélem, hogy nem is lesz!
Sajnálom, ha nem látsz esélyt a rendbehozásra.
Mostmár biztosan semmi esély rá.
Konkrétan ezen esetekben igen, a gyereket is kezelni kell.
Nálatok még nem volt hasonló?
Azért remélem, hogy jóra fordulnak a dolgok! De Te tudod, hogy mennyi esély van rá.
Persze,hogy sajnálod a gyereket bántani, de első a Te gyereked. Én biztos,hogy elverném a gyereket is,aki téglával dobja a társát!
Bizony-bizony, igazad van, bár a gyermeket ilyenkor sajnálnám bántani, mert a szülő tehet róla :((
Viszont ha egyszerűen leállíthatatlan a "kölök", akkor már muszáj, de csak a fenekére. :)
Én is köszi :) Igazad van abban, hogy ki tudja, mi lesz...ó, semmit sem lehet tudni :( :)
Első nagyon fontos dolog: hidd el, hogy nagyon jó Anya vagy!!!
Abban én is egyet értek, hogy beszélj mindenképp az óvónénikkel és próbáljátok meg kideríteni az okot...
Néha tényleg-nekünk felnőtteknek- apró dolgokon múlnak a megoldások. Viszont tényleg létezik olyan tény, hogy a kicsi nem jön ki az óvónénivel, ami persze nem jelenti azt, hogy az óvónéni rossz, tudatlan, stb. csak egyszerűen nem szimpatikus a kicsinek. Mi sem vagyunk egyformák: mindenkinek más miatt vagyunk szimpatikusak vagy éppen ellenszenvesek.
Ha másképp nem megy-ilyen gondok miatt-, akkor tényleg érdemes éppen csak csoportot váltani, ettől a kicsi akár szárnyalhat is-tapasztalatból mondom!
Sok sikert a beszélgetéshez és mindenképp írd meg, hogy mit tapasztaltatok!
Köszi! Értem. Az nem baj,csak szeressétek egymást. Tudom, most külön vagytok, de ki tudja mit hoz a jövő:))
A kisfiút és a szüleit is jól el kellett volna verni.. Tudom, hogy csúnya dolgot írok, de az is csúnya,hogy sok szülő nem neveli a gyerekét..
Nyáron a kislányom hátának dobott egy téglát. Meg satöbbi :S
Nem az édesapja, hanem más. :)
Kívánom Nektek ezt :)))
Szeptemberben volt egy kisfiú aki nehezen szokott be az anyukája sokáig ölelgette az öltözőbe. Mindig sírva hagyta ott az anya is sírt.
De megegyeztünk hogy minnél hamarabb elválnak és hátha úgy jobb lesz. Egy hónap múlva a szülő odjött és megköszönte mert így lett jobb a gyereknek és ezt nem hitte volna ha nem vele történik.
Értem. Ő volt a kislányod apukája?
Én szerettem itt lakni, remélem, hogy Gyulán is jól érezzük majd magunkat:)
Inkább nem írom le, hogy mit csinálnék azzal a gyerekkel,aki úgy ver rá a fiam szájára,hogy vérzik...
háááááááát....most nincs, tavaly vége lett (miattam), és most találkoztunk 4 hónap után egyszer, meg még fogunk. Sosem lehet tudni...
Legyenek is aranyosak :) Hiszen a Lencsó egy családi ltp. :)
Igen, mindenhol :( Nálunk van egy fiú aki nevelési tanácsadós eset lenne, ha végre valahára elküldenék. Verekszik és veszélyes. Káromkodik, lökdösődik, és a szülők verekedős mesékkel és filmekkel tömik. :S
Közben, ha a kislányom belemegy egy sáros tócsába, nagyobb patáliát csapnak neki, mint a fiúnak amikor úgy vert rá az egyik kislány szájára, hogy vérzett neki.
Szóval...:S
Ezt nem értem, hogy komoly párkapcsolatról volt szó.. Már nincs?
Itt is nagyon aranyosak a gyerekekkel. Remélem, hogy Gyulán is jó lesz!
Minden oviban vannag gondok! Tudom nagyon jól..