Sógorom ott tanít az orvosin,mindketten klinikások.A nagy fiamnak másfél évesen körbe le volt tapadva ,már megvolt a beutalónk,mikor a háziorvos mondta azért először körbetörli szondával,és attól simán fellazult.2 napig csak álmában pisilt.3 napon már nagyon visszatartotta és a klinikán mondták ültessem meleg vizes vödörbe kádba,egyből pisilt.5. nap már semmi gond nem .
A fiamnak is gondok voltak a kukaccal, igy mi is a sebészeten kötöttünk ki, a vége műtét lett. Sajnos nem tud mindent a gyerekorvos megoldani. Mi 3 évesen estünk tul rajta de jobb lett volna még elöbb. Ne várj tovább! Menj csak el vele, majd ott eldől mit lehet tenni.
Igen, küldenek vele sebészetre gyerekeket. Én is láttam, amikor a gyerekkel kórházban voltunk. Ezek rutinműtétnek számítanak. (Én Pesten vagyok, úgyhogy nem tudok orvost mondani)
Érdekes, hogy sebészetre küldik... Nekünk a házi gyerekorvos megcsinálta seperc alatt. Egy ilyen kötőtűszerű izével nyúlt a bőr alá és felfeszegette. Rossz volt nézni... De túlélte. :)
Aznap és a rá következő nehéz volt, nyüszögött pisilés közben, de aztán meggyógyult.