OTP folyószámlámról vásárláskor háromszor húzták le az összeget, mit lehet ilyenkor tenni? (tudásbázis kérdés)
Frissítés:DDDD
Velünk egyszer történt meg a dolog. 5 perc sem telt el és hívott a citibank........
ez privi akart lenni...
de mind1
aki tud segiteni az segithetne :)
szia ne haragudj, hogy igy ismeretlenül írok neked
de tudnál segíteni 1dolgoban otp-s személyi hittellel kapcs. :!
Anyukám kézbe kapja a fizetését, 12éve dolgozik ugyanott és meg van minden számlánk , vezetékes tel stb
szeretne 1000000felvenni és 109ezer a nettoja.
az apeh jövedelem igazolásra tényleg 1hónapot kell várni?
május 26-ra kellene a pénz! és ez n.fontos.
nem igazán adnak ki hitelt a bankok, nem szeretik, hogy kézbe kapja a fizetését.
köszi ha segitesz és bocs ha zavartalak
Réka
Szia!
Köszönöm a hozzászólásod.Mint írtam,az egyik jóváírás volt.De mivel fizetés volt írva mind a háromhoz,én pedig voltam már jobb idegállapotban mint mostanában,hirtelen megijedtem.Másnap átnéztem újra,és észrevettem tévedésem.A pénzt keveseltem,mert mostanában annyi kiadás volt(tulajdonhányad rendezéshez ügyvéd,földhivatal,építkezés miatt építész,stb.),hogy elszámoltam magam.
Arról szó sincs,hogy bántani akarnám a bankot amiért amiért nem mondanak nekem semmit.Csak megjegyeztem,hogy a férjem nélkül nem tudok intézkedni.
Szerencsére minden oké,de azért akkor s furcsa,hogy miért így csinálták.?
Köszönöm mindenki kedvességét,Zsuzsa!
Sziasztok!
Csak azért bátorkodom szólni,mert én otp-s dolgozó vagyok.A számlatötténetet jó alaposan meg kell ézni,mert lehet,hogy a három összegből az egyik a jóváírás volt.Még meg kell nézni,hogy azon kívül milyen kártyás forgalom van előjegyezve amit majd késöbb könyvelnek.
A mobil szolgáltatás nagyon jó ,de van akinek úgy van beállíva a rendszerbe,hogy csak a számláról lekönyvelést jelezi ki a telefonra.Ez attól függ akkor mikor megkötöttétek a szerződést hogy kértétek.
Azért meg nem érheti szemrehányást a bank,hogy a számlatulajdonoson kívül nem mondják meg az infót másnak,mert ha az illető elveszíti az iratait,vagy a volt felesége tudakozódik valmi felöl "rosszhiszeműen"-volt már rá példa,a felvilágósítást adó ügyintézőt hurcolják meg.
Ha tényleg nem jogos a levont kártyaforgalom,bankártya reklamácoót tud benyujtani a párod, kivizsgálják és visszakönyvelik a pénz.Pár nap csak.Remélem megnyugtattalak.
Nincs gond szerencsére.Azt nem tudjuk miért,de a pénz először hozzáadódót,aztán levonták,és ezután megint levonták.Tehát nem rögtön levonták ahogy kellett volna.Szerencsére rendben van a dolog,de szerintem ennek sem szabadna előfordulnia.
Mikor a neten megnéztem a számlatörténetet,3× szerepelt ez az egy vásárlás,ezért azt hiszem,joggal ijedtem meg.
Az összes pénztár állt egy darabig,ahol kártyával akartak fizetni,aztán megoldódott a dolog.Egyszer lehúzták,aztán elég sokáig vártunk mire kiadta a papírt.Azon is csak egyszer szerepelt az összeg,OTP direkt üzenet is csak egyjött,ezért nem is gyanakodtunk,hogy gond lehet.
Az adásvételivel is voltak gondok,mivel sem én,sem a húgom nem jelentettük a földhivatalban a névváltozást amikor férjhez mentünk,úgyhogy azt is intézni kellett(+6000ft),és még meg sem csinálták.Azt monda az ügyvéd,hogy elég ha kérvényeztük,a bejegyzést már nem várjuk meg.Remélem,nem lesz gond még ezzel is.
Örülök, h legalább ez megoldódni látszik :)))
A párod nem tudja megadni az azonosítókat meg hasonlók, mert ha azokat bediktálod, akkor kell adniuk felvilágosítást.
Tényleg hányszor húzták le? Egyszer és minden okés volt elsőre?
Az a baj,hogy a férjem nevén van a számla,ő pedig reggelig dolgozik.Nekem nem mondanak semmit még személyesen sem,nem hogy telefonon.
Az adásvételit egyébként holnap írjuk alá.50000ft-ot kér az ügyvéd3kiadások.83000-ről indultunk.Jó mi?
Jaj nagyon sajnállak, :(( Ez eszméltelen, engem is szétvetne az ideg. Nem lehetne megpróbálni telefonon?
A mi bankunknál van éjjel-nappal telefonos ügyfélszolgálat, mert internetbank is van, de valszeg akkor a Tiéd is ilyen igaz, ha meg tudtad nézni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Fontosnak tartod a napi háromszori étkezést?
- Tudok-e levenni pénzt (amennyiben lesz rajta), ha a N.A.V. inkasszózta a folyószámlámat?
- Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni?
- Hogyan lehet a folyószámláról összeget továbbítani a PayPal-ra?
- Adótartozás esetén milyen összeget emelhet le a NAV a folyószámláról?