Ötletet szeretnék, hogy csináljak élesztőből arcpakolást? (tudásbázis)
személy szerint nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat! bár tuti a többi csajszi is szívesen olvasta hozzászólásaid!
KÖSZÖNÖM!!!!
mondom, hogy kínai....:):):) én az a típusú ember vagyok, akinek mindent részletesen el kell magyarázni. utána már megy minden magától....csak a helyes útra kell terelni:)
azért köszönöm a részletes infót! kipróbálom az tuti.
gyógynövényboltba vagy gyógyszertárban.
nem a zselét kell turmixolni hanem amit bele teszel és azt kevered a zseléhez hozzá és egy pár csepp olajat amelyiket jónak látod ...
és hol kapok teafaolajat???? te mivel szoktad összeturmixolni az uh zselét pl. a grapefruittal?
és egy fél grapefruitot használjak? vagy az sok???
húúúúú.....nekem ez nagyon kínai....
Lányok!!
A KIVI ÉS A GREFUIT ránctalanitó,nagyon sok E vitamint és antioxidánst tartalmaz.ezeket ha turmixolva összekeveritek gyógyszertárban kapható uh zselével nagyon jó kis pakolást kaptok .
Zsiros bőrűek keverjenek bele néhány csepp teafaolajat,ami gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő.
A GRÁNÁTALMA PÓRUSösszehúzó
tápláló olajok:búzacsira,jojoba,mandula,szőlőmag ezek zsirhiányos bőrre valók
regeneráló:avokádó olaj,ligetszépe olaj,
a zsálya menta és a kakukkfű:faggyúmirigyszabályzóak
,a méz pl.nyugtató
a körömvirág:bőrregeneráló ,gyógyitó hatású
a pertezselyem:sejtlégzést segitő,élénkitő
a kókuszolaj:tápláló olaj zsirhiányos bőrre
AZ uborka vizhiányos bőrre kitűnő!!
de senki ne csináljon sárgsrépa pakolást!!!
REMÉLLEM ELÉGGÉ SOK TANÁCSOT ADTAM HA VALAMIT KIHAGYTAM KÉRDEZZETEK?VAN SAJÁT TOPIKOM IS VAGY PRIVIBEN:))))
semmi probléma nem volt a bőrömmel, enyhén volt mondható zsírosnak, de éppenhogy.
Valakitől egyszer hallottam a pakolást és utána rendszeresen alkalmaztam is egy ideig.
Fantasztikusan selymes lesz tőle az ember bőre!
:) ez jó :):):) hát ha mindig savanyú képet akarsz vágni...:):)
inkább tejet keverj bele, de úgy látom van köztünk egy profi kozmetikus, aki nem tűnik kispályásnak :):):)
VICCET FÉLRETÉVE TEJJEL,TEJFÖLLEL,CITRUSFÉLÉK LEVÉVEL SIMÁRA KEVERED,csak az a gond hogy tudud e milyen tipusú a bőröd akkor megmondom melyikkel jó:
13 éve vagyok kozmetikus...
kígyóuborka kinyomott levére.
Nehogy valami savanyúság ecetes levével próbálkozz!
én nagyon sokszor csináltam már magamnak élesztőpakolást: kevés langyos tejjel kell összekeverni, hogy jó sűrű, de kenhető elgyen. Fel az arcra+dekoltázsra és várni, míg megszárad teljesen (20-30 perc is lehet)
Ekkor ledörzsölni, simán le is pereg magától, majd langyos vízzel a maradékot lemosni.
ez amit kimásoltam Neked, pont zsíros bőrre való!
úgyhogy mindent bele! aztán írj, hogy milyen lett utána, lehet én is kipróbálom :)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Nincs valami ötletetek, mit csináljak, hogy a haskötő alatt ne akarjam szétvakarni a terhes hasamat? Hihetetlenül viszket tőle.