Otellófagylalt recept
20 perc
Az Otellófagylalt hozzávalói:
3 dl tej
2 dl tejszín
15-18 dkg porcukor
30 dkg tisztán mért otellószõlõ
csipetnyi só
Az Otellófagylalt elkészítési módja:
A leszemezett szõlõt megmossuk és lecsurgatjuk, majd turmixgép poharában összezúzzuk. Szitán áttörjük, hogy a magjai ne kerülhessenek bele a fagylaltba. A gyümölcsvelõt a tejszín kivételével a többi hozzávalóval együtt összekeverjük, majd a tejszínt is beleöntve, jó habosra keverjük. A fagylaltgép tartályába beletöltjük, és megfagyasztjuk az elõírás szerint.
Kategória: Fagylaltok receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 6. 17:05
Az otellófagylalt elkészítési módja és hozzávalói.