Őszibarackos csirkemell recept

2 nagy csirkemell
50 dkg burgonya
8 fél őszibarack befőtt
1 tejföl
só
olaj
kurkuma
szerecsendió
Az Őszibarackos csirkemell elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük,tisztítjuk,centis szeletekre vágjuk. A kicsontozott mellet 8 szép szeletre vágjuk,olajban,fűszerekkel megszórva hirtelen megpirítjuk. Egy tűzálló tálat vékonyan kikenünk olajjal,beletesszük a burgonyát,hússzeleteket,tetejére fektetjük a fél barackokat,és az egészet bevonjuk tejföllel. Mérsékelt tűzön sütőben jól átforrósítjuk, s tálaljuk. Előnye: A befejező melegítést kivéve,akár előző nap is összeállítható,hűtőben,fóliával takarva eláll.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 959ebd0cf5, 2006. nov. 16. 19:32
Az Őszibarackos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.