Tejszínes-csirkés rakott krumpli recept


50dkg filézett csirkemell
50dkg vöröshagyma
1,5kg burgonya
10dkg reszelt sajt
2dl tejszín
só,szerecsendió,kakukkfű,
oregáno,
A Tejszínes-csirkés rakott krumpli elkészítési módja:
A megmosott burgonyát héjában megfőzzük,közben az összedarabolt hagymát kevés olajon megpirítjuk.A csirkemellett csíkokra vágjuk,és szintén megpirítjuk kevés olajon egy kevés oregánóval.A tejszínt habosra felverjük a reszelt szerecsendióval,teszünk bele,egy kis kakukkfüvet és sót is.A megfőtt burgonyát karikákra vágjuk,majd egy tepsibe rétegezzük:krumpli,hagyma,csirkemell,és a tejszín sorrendben,amíg a hozzávalók el nem fogynak.A tetejére reszelt sajtot szórunk és addig sütjük,amíg a teteje megpirul.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Rika1, 2007. febr. 24. 04:38
A tejszínes-csirkés rakott krumpli elkészítési módja és hozzávalói.