Összetört a sír alap tegnap, mi a teendő? (tudásbázis kérdés)
hát ez az, hogy friss. 2hetes. Mikor rázuhan egy 3-4mázsás faág, nem biztos, hogy túl éli...
Azt meg nem hiszem, hogy pont tőlünk sajnálta volna a sírköves az anyagot, mikor a családunk barátja... tehát... passz... még mindig...
Szerintem ezt le kell nyelni. Nem szándékos rongálásról van szó, ezt nem láthatta előre senki.
Meg kell csináltatni a sírkövessel újból.
Van biztosításotok? Másképp nyilván nem fizetne senki.
Temetőben beszéltél valakivel? Mást nem ért kár?
Sziasztok!
A tegnapi viharban egy nagy faág rászakadt a nagymamám sírjára, amit most csináltattunk. szerencsére, a gránit nem volt még rajta, csak maga a beton keret, de az összetört úgy kellően. Erre nincs garancia, azt mondta a sírköves.
Ilyenkor mi a teendő? Ki téríti meg a kárt, egyáltalán van olyan biztosító, biztosítás, ami a sírhelyre vonatkozik? Vagy ki a felelős? A temetőgondnok? Vagy az önkormányzat?
Volt valaki ilyen helyzetben?
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Tegnap hallottam, hogy 6 alap íz van! Mik ezek?
- Tegnap kaptam egy felszólitást az ELO-tól, hogy 2005.dec 2006 januári részlet nincs befizetve.Mi ilyenkor a teendő?Fizessek?
- Mi a teendő olyankor, ha valakinek az alaptesthőmérséklete nagyon alacsony és 36.5 foknál már lázas tüneteket produkál?
- Súlyos hiba után állt helyre a rendszer.Mi ilyenkor a teendő? Jogtiszta XP-t használok, tegnap letiltott a rendszer hogy ne károsodjon a PC.
- Asusp5pe-vm alaplapom van, amit a win7 nem támogat, ilyenkor mi a teendő?