Orvosi alkalmassági vizgálatot hol lehet csináltatni? (tudásbázis)
Sziasztok,
Köszönöm a segítséget.
Ma sikerült megcsináltatnom az alkalmasságit az ÁNTSZ-nél. 3000 Ft volt.
Nekem ez büdös.
kérdezd meg a tanfolyam szervezőket kihez menj és menj ahhoz. Nincs más...:(
Babysitter és házvezetőnői tanfolyam!
Ez az én sem tudom mi lesz! Kivel fogom megcsináltatni!
Hová akarsz elhelyezkedni? Hová kell ez a papír?
egyébként meg elmehetsz panaszra a leendő munkahelyedre is, hogy ezt akarják veled kitöltetni alkalmassági címén nekik kell ezt? Igen, de akkor ki csinálja meg ha a házi orvosod nem?
Van rajta pecséted?
nincs sakk matt:(((
Igazából most nem dolgozom, pont most szeretnék elhelyezkedni, de megakadtam a papír miatt. Suliba járok levelezőre! Csak menjek be megkérdezni? Vagy csak ha regisztrálva vagyok akkor állnak velem szóba? :)
Kérdezik azt hogy: asztma, epilepszia, allergia, cukorbetegség, idegbetegség, TBC, stressz, depresszió, kábítószer, anorexia, gerincsérülés AIDS,HIV és más........
Nem az EÜ-be akarok elhelyezkedni... na akkor mi lenne? :D
Jó kérdés! Egyébként munkanélküli vagy? Mert ha igen, befuthatnál azzal a kérdőívvel a munkaügyire, megkérdezni, hogy jogszerű-e?
Mi lesz a következő lépés? Majd azt is megkérdezik, volt-e abortuszod, rákos vagy-e, van-e HPVoltásod, meg ilyenek??? Vérlázító... Kivétel, ha EÜ-be akarsz elhelyezkedni. De szerintem akkor se kérdezhetnek rá az AIDSre...
Én is ezen röhögtem...
Ja, a vérnyomásomat is megmérte. :)
Ja, hát nekem jópofa volt... Semmi mást nem vizsgált meg, mint amit a háziorvos szokott: torok, tüdőhallgatás, asszem talán a nyirokcsomóimnál megnyomkodta a nyakamat. AZtán kb. ennyi...
Kérdeztem, hogy tüdőszűrőre nem kell-e menni? Erre közölte, hogy elvileg, de nagy pocakkal nem fog elküldeni...
Pesten lakom. :)
Telefonálnék én, de az nem tiszta még mindig, hogy hol keressek? :)
Nekem 7 hónapos terhesen el kellett battyognom egy nyomtatványboltba, a kiskönyvért. Nem tudom megmondani neked, hogy mi a neve, mert kb. azóta nem volt a kezemben... :D
Szerintem hívd fel a dokit, ha találsz egyet, és kérdezd meg tőle...
Még mindig nem írtad, hol laksz... Vagy direkt kérdezted, hogy én kihez mentem? :D
Elfelejtett jelszó eü főiskolára jársz és nem vagy tisztában a szabad orvos választással? Szomorú.
Ha alkalmassági kell akkor azt vagy olyan házi orvos csinálhatja meg akinek van foglalkozás eü szakvizsgája, vagy olyan alkalmassági kell amit egy sima házi orvos is megcsinálhat. Vagy kell labor, szemészet etc. amihez tényleg egy direkt foglakozás eü-s orvos kell.
Nem nem határozzák meg a tanfolyam szervezők,hogy hová mehet. De ajánlhatják azt akivel ők szerződést kötöttek,hogy oda küldik a diákjaikat- ugyanis ez egy kölcsönös szerződés jól jár a doki mert van páciense és jól jár a páciens mert bizonyos számú kliens után kedvezményt kap tanfolyam szervező. Vagyis ergo neki olcsóbb,mintha olyanhoz menne akivel nincs szerződése a tanfolyamosoknak.
Tudom ez,hogy működik,mert dolgoztam ilyen helyen is.
Átcsusszantál egy info felett! Nem vezetéshez kell, hanem munkához. Azt a "sima" háziorvos nem teheti meg, csak az, aki üzemorvosi szakvizsgával rendelkezik!!! És valami központi szabályozás előírja, hogy KELL érte fizetni, még akkor is, ha történetesen az emberke saját háziorvosa üzemorvos is.
Ahová én mentem, az is háziorvos ÉS üzemorvos is...
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- Mennyit kell fizetni egy munkaköri alkalmassági orvosi véleményért?
- Dolgozik valaki központi okmányirodában? Kell az orvosi alkalmassági papír a jogosítványhoz, amikor vinni kell a vizsgalapot és személyit?
- Mennyibe kerül most egy orvosi alkalmassági vizsgálat, lejárt jogosítvány esetében?
- Álláspályázat feltétele a munkaköri orvosi alkalmasság. Ez mit takar, hol tudom megcsináltatni?
- Az orvosi alkalmassági igazolás meddig érvényes a jogosítvány hosszabbításánál?