Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Örültem, hogy Milák Kristóf lemaradt az aranyról, mert rém... fórum

Örültem, hogy Milák Kristóf lemaradt az aranyról, mert rém... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

aug. 27. 14:36
Ennek örülsz,hogy Gonosz,ellenszenves lehetsz????hogy bánthatsz embereket???
27. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 10:33

Mi ellenszenves rajta?

Egyébként ez annyira gáz rád nézve, hogy lehet így megnyilvánulni? Magyar, olimpikon, kijutott, teljesített nem is akárhogy. Büszke lehet rá minden magyar, minden úszó, minden sportoló.

aug. 5. 09:41
A legjobb öröm a káröröm, mert abban egy csipet irigység nincs. Ha cuki pofák kellenek teljesítmény nélkül, akkor nézzétek zenére tátogó kisminkelt, fiúcskákat hajlakkal belőtt frizurával. Na, majd ők nyilatkoznak rakásra, ha kell, ha nem.
aug. 4. 15:01
Én meg nagyon örülök, hogy tegnap nyert:)
24. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 3. 01:18
Én neked igazat adok. Utána kellett nézzek kicsoda, mert eddig csak annyit tudtam róla, hogy nyert az előző olimpián. Hasznára is válik a vereség, mert alázatot tanul. Ebbe pedig minden benne van: tisztelje ellenfeleit, rajongóit és csapattársait! Kell a vereség is ahhoz, hogy később komolyabban vegye a felkészüléseket. A következőt, ha lesz viszont nyerje meg.
23. Utolsó betyár (válaszként erre: 22. - Flóra76)
aug. 2. 14:46
Pedig a teljesítményébe nem lehet belekötni.
22. Flóra76 (válaszként erre: 21. - Utolsó betyár)
aug. 2. 14:03
Nem is kell szeretni, elég, ha elismerjük a teljesítményét, amit FI pont nem tesz.
aug. 2. 12:22
Szurkolok Miláknak is, mint minden magyarnak, de sosem volt egy szerethető jelenség.
20. gyöngy:) (válaszként erre: 19. - Globus)
aug. 2. 11:41

Amikor látszódott a nick neve?

Hát sorry, láttuk egy páran ki ez a hazafi, olyan gyorsan nem tudnak törölni.

19. globus
aug. 2. 11:17
Eltűnt a legérdekesebb hsz 😀
aug. 2. 10:55
Döbbenet mennyi gonosz ember a világban.
aug. 2. 09:29
Döbbenetes.
16. Flóra76 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 2. 08:56
Szerintem meg csúcs ez a srác. Rám jött a röhögés, mikor bevonult. Minden téren különleges, nem is akar olyan lenni, mint az átlag. Ő egy öntörvényű zseni.
15. Flóra76 (válaszként erre: 14. - Cicosz)
aug. 2. 08:39
Vagy épp nem iszik eleget....
14. cicosz
aug. 2. 07:30
Minek iszol ennyit?
13. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 2. 06:47
Remek ember vagy.
aug. 2. 06:36
Ennek miért kell örülni? Én annak örülök, ha aranyat szerez egy magyar. Nem mindegy, hogy szimpatikus vagy sem ?
aug. 2. 06:28
De ezüst érmes lett, és volt aranyerme legutóbb. Nekem mindegy hogy viselkedik. Ússz Milák. Ússz.... A többi nem érdekel.
aug. 2. 00:55
Ellenszenves? Mert nem a többiekkel ment hanem koncentrálni akart, felkészülni ahogy ő akart? Ennél boldogabb ne legyél.... gondolom Nándi 2század másodpercének is örülsz...
9. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 1. 22:37
🤦‍♀️
aug. 1. 21:14

Na, ennél nagyobb,obb örömöd ne is legyen.

Mi a fenének nézi az, aki nem tud örülni annak, hogy aki 4 évig készült, és odaáll és csinálja.

A viselkedése meg olyan amilyen.

Az úszásèrt adják az érmet.

aug. 1. 19:56

Azért az elég gáz, ha valaki sikerének azért örülsz vagy nem örülsz, mert szimpatikus neked vagy nem...

Nekem Hosszú Katinka egyáltalán nem volt szimpatikus, mégis örültem a sikereinek, és nem éreztem elégedettséget, mikor nem sikerült neki valami, pl. hogy most kijusson az olimpiára. Szerintem ez lenne a normális.

aug. 1. 19:14
Ma sem fogsz örülni Kós Hubert aranyérmének?
aug. 1. 18:58
Ha ellenszenves is a viselkedése, akkor sem örül az ember annak, hogy valakinek nem sikerült valami, amiért ráadásul meg is dolgozott. Nekem meg ez a rém ellenszenves viselkedés.
4. szimba (válaszként erre: 2. - Andi6020)
aug. 1. 17:12
Valószínűleg nincs is. XD
3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 1. 16:40
Pont mint a Te hozzáállásod 😅
aug. 1. 16:24
Nagyobb örömöd ne is legyen.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook