Orrmandula műtét után tapasztalt-e valaki ilyet? (tudásbázis)
Szia!
Azóta megműtötték Pécsett múlt héten.
Alvadt, szövetes véralvadék volt.
Aki műtötte Szekszárdon, az kizavart a rendelőböl, üvöltözött velem, mikor kérdőre vontam. Hogy ott bizony van még orrmandula. Szörnyű volt. Megtettem a panaszt a kórház felé, mert így nem viselkedhet egy orvos sem, pláne nem a 4 éves gyerekem szeme láttára, füle hallatára.
Szóval Pécsen megműtötték, és kivették ugyebár a nem létező orrmanduláját!!!!!
A professzor úr azt mondta, hogy egy jó nagy bumszli darabot vettek ki. Szekszárdon szinte semmit nem vettek ki, pusztán túlaltatták a kisfiam, és csapot-papot otthagyva befejezték a műtétet. Hát, ilyen a mi kórházunk......nem ez az első panasz sajnos
Az a bajom, hogy egy szép élénkpiros színű kb 2 cm átmérőjű golyó alakú valami, amiben alvadt vér darabok is vannak.
A doktornő azt mondta, fúúúúj, dobja a kukába, rá se akart nézni. ez nem egy gennyes váladék.
hát kíváncsi vagyok mit mondd holnap az orvos.
szerintem ez nem normális hogy egy ekkora szövet valamit köhög ki.
valószínűleg sűrű váladék van az üregeiben
orrsprayt meg valami hurutoldót adj neki és sűrűn fújjon orrot egészen a teljes kiürülésig
Előzmény: júniusban kivették az orrmanduláját a 4 éves kisfiamnak. kb 2-3 hónapig nem horkolt, majd újra elkezdte. Be lett tudva megfázásnak, holott sosem jött az orrából váladék.
Teganp éjjel nagyon belázasodott és azt mondta fáj a torka. Szinte egész éjjel fent voltam, mert annyira csunyán vette a levegőt, mintha sehol nem kapna. Azt mondta nagyon fáj a torka.
reggel felkelés után ivott pár korty teát és felköhögött egy kb tyúk vese nagyságú szüvet darabot, vagy mit, ami kerek, homogén állapotú.
A fül-orr gégészeten inkább el sem mondom, hogy mit szólt a doktornő.
Még mielőtt mondanátok, igen, holnap el tudunk menni egy magándokihoz, de addig is érdekel, hogy valaki találkozott e hasonlóval? nagyon ijesztő volt.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalataitok vannak, pár hónappal az orrmandula műtét után?
- Szerintetek mennyi pénzt illik adni orrmandula műtétnél?
- Kislányommal orrmandula műtétre készülünk. Mire számitsak?
- Szülés utáni korrekciós műtétre kellene mennem, hol csinálnak ilyet?
- Mennyi időn belül alakulhat ki szövődmény orrmandula műtét után?
- Hogy zajlik egy orrmandulaműtét a gyerekeknél?