Szülés utáni korrekciós műtétre kellene mennem, hol csinálnak ilyet? (tudásbázis)
Ismertem gégerákost, akire a doki azt mondta, hogy meg van fázva....
Ez csak egy példa, de van sok ilyen....
Nem néztem meg a linket, mert én nem hiszem, hogy a google tévedhetetlen.
Tehát ha jól értem, szerinted az orvos, aki látta, az hülye és nem ért a hivatásához és zagyvaságokat beszél. Ellenben te, aki az internetről tájékozódsz és nem is láttad mi "lóg" ki, te tudod a tutit és tudod, hogy mennyire komoly. Hát akkor higgyük ezt, biztos igazad van.
Egyébként tényleg arra gondolok, bár túl nehéz nem volt rájönni, hiszen idemásoltam a linket:D
És nem tudhatod, hogy mennyire komoly, hacsak nem te vagy a fórumindító....
Nekem éppen mindegy. Nem az én hüvelyemből lóg ki valami, nem engem zavar, nem az én páromat, stb.
Ha valakinek egyszerűbb itt kérdezősködni és elhinni a szűzhártya verziót....ja, és nem is én nem tudom visszatartani a vizeletemet....Felőlem mindenki azt csinál, amit akar.....
Biztos vagyok benne, hogy tisztában van vele mit mond. Te pedig tévedsz. Hymenalis gyűrű minden nőben marad a defloráció után, a nagyságában egyéni eltérések lehetnek. Hidd el, simán kilóghat. Élettani szerepe nincs, nem veszélyes, esztétikailag lehet zavaró.
A vizelattartási zavarai valószínűleg a szülés miatt vannak. Ebből is van ezerféle, nem feltétlenül igényel mind műtétet, más terápiák is vannak.
Amiről te beszélsz az a prolapszus, az ennél egy kicsit komolyabb kórkép.
Biztos vagyok benne, hogy a szúzhártya nem tud ott maradni sokáig. A szűzességedet már gondolom évekkel ezelőtt elvesztetted, az a szövet elhalt és ki is ürült. Ha most veszítetted volna el a szűzességedet, akkor azt mondo, hogy lehetséges, de ennyi idő után nem, és persze a vizelet visszatartási probléma is másra mutat.
Itt egy link: [link]
Szűzhártya darab...Ez hülye.
Inkább megereszkedtek a méhszalagok és ezért lóg ki valami.
Mindenképp nőgyógyász!Neki tudnia kell, hogy hova küldjön!
Ne hagyd magad!
Nem értem az ilyen orvosokat. :/
Korrekciós műtéttel meg kellene oldaniuk a vizelet visszatartási problémát és egyúttal azt is el kellene tüntetni,ami nem odavaló.Keress valami korrektebb orvost,aki nem csak a dollárjellel a szemében tud létezni.Sok sikert!
Három terhességem és két szülésem volt. Az utolsó terhességem ideje alatt egy fura dolog történt velem. Kb. 6-7 hónapos lehetett a baba, amikor észre vettem, h vmi indokolatlan dolog "lóg ki belőlem". Még poénkodtunk is, h milyen jó, h nincsenek rajta újjak, mert így tuti, h nem gyerek. Persze nagyon meg voltam ijedve. Az orvos közölte, h nincs gond, ez "csak" szűzhártya maradvány. SZŰZHÁRTYA MARADVÁNY!!! Mit lehet ezzel kezdeni? Kérdeztem, mire azt mondta, h semmit, majd szülés után. Szülés után egy cseppet sem húzódott vissza. Amikor megkérdeztem a dokit, h mit lehet tenni azt mondta, semmit, ha levágja visszanő.
Szóval most el vagyok keseredve. Az egy dolog, h kitágultam és még a vizeletvisszatartáson is dolgoznom kell/ett, de hogy még alienek is lógjanak belőlem....
Aztán fél füllel hallottam, h valahol ezt megműtik, de semmi konkrétat. Mivel egyedül álló anyuka vagyok, nem vet fel a pént, ezért azt kérdezem, h tudtok-e esetleg valami segítséget nyújtani, információt, hogy merre indulhatnék el?
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Jó lenne tudni mit csinálnak más nők, ha nincs kedvük a...
- Mennyi esélye van egy extrém koraszülött babának? Mit csinálnak vele, ha megszületik?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Vákuumos terhességmegszakítás előtt milyen vizsgálatokat csinálnak?