Orrdugulásra(orrnyálkahártya duzzanatra) tudtok valami jó szert 2 éves gyereknek? (tudásbázis kérdés)
Szerintem érdemes lenne eukaliptusz illóolajat párologtatni a szobában. Lehet, hogy száraz a szoba levegője, azért dugul be az orra a picinek. (NÁLunk is száraz a levegő, és nekem is bedugul sokszor az orrom.)
A sterimar tényleg jó, mi is használjuk.
Jah, és baby-luuf-fal is kenegetem a gyerek mellkasát (lefekvés előtt), ha bedugul az orra.
Igen-igen, a Sterimar nagggyon jó, mi is használtuk, de ne feledd, abban nem konyhasó van, hanem origi tisztított, finomított, oldott TENGERI só.
Pontosabban:
Mikroporlasztású, steril, fiziológiás tengervizet tartalmaz.
Nem mindegy :)
A sósvizes sprayket lehet nyugodtan tovább is használni, a korlátozás az egyébb orrcseppekre vonatkozik, pl. Vibrocil, Nasivin(nem a sóoldatos)
Homeopátiásból van az EUPHORBIUM-HEEL ORRSPRAY, de bevallom, nekünk a Sterimar jobban bevált, pedig egyébként homeopátiázunk, és nagyon jól be szokott válni.
Nasivin izotóniás sóoldat orrspray
Sterimar - tengervizes orrspray
De én úgy tudom, hogy ezeket az orrcseppeket csak pár napig lehet használni, de nálunk kb. 2 hónapja tart ez az állapot.
Valami homeopátiás, vagy természetes dolgot keresnék, ami nem árt, ha tovább használjuk.
További ajánlott fórumok:
- Mi árt jobban a gyereknek? Az ordibálás vagy egy-egy pofon?
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Az anyának mindenhez joga van? A gyereknek nincs joga semmihez? Neki mindent el kell tűrnie?
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- A kutya is gyereknek számít?
- Gyereknek orrdugulásra mi lenne igazán jó?