Oroszlán pasik meghódítása anélkül, hogy behódolnánk nekik. Ezen kívül vágynak még valamire? (beszélgetős fórum)
Ez a parositas az egyik legjobb parositas egyes asztrologusok szerint :)
Ismeritek egymast , az alapdolgok stimmelnel , tehat boldog kapcsolatra , hazassagara van kilatas :)
kínai horoszkópotok?
mondjuk én ha nagy nehézségek árán, de sikerült valamit egyszer megbocsátanom egy oroszlánnak, aztán 2 szer akkorát rúgott belém, de ezt mondjuk tudjuk be a kínai horoszkópjának, ha már tipizálunk, na szóval azóta magamnak is igyekszem megbocsátanom, pár igen nagy fiatalkori botlásomat, főleg az egyetemmel kapcsolatban, mert tenni elenne már nem tudok, csak a jelenben és hát így alakult buta voltam. Na szóval már nem bénít meg teljesen a bűntudat és a szégyen és ezt neki köszönhetem:)
Az oroszlán tapasztalatotok szerint is nagy HŐSszerelmes? :)
Hú! :)
Persze, vannak összezördülések.
Régebben Ő volt a béketűrőbb, úgy érzem mostanában inkább fordítva van. Változó, hogy melyikünk a hevesebb vérmérsékletű. Amikor az egyikünk ezer fokon ég, a másik kicsit lenyugszik, majd pedig "váltunk". Ez néha jó, néha kevésbé.
Ő nyugisabb, én pörgősebb vagyok.
Közös érdeklődés nyilván van, nem kevés, viszont vannak külön fiús-lányos programok is. Ezek kellenek is, nem korlátozzuk egymást semmiben.
Oroszlán nőként oroszlán pasi lett a férjem :)
Ki hódolt be kinek?! :)
jaja a bika az jó, nekem is az az aszcendensem, nálam a csend a harmonia a minden, az alap!
no a kos és a bika, jo lehet mert az egymás mellett álló jegyek egyenrangú partnerként kezelik a másikat!
Jaja az oroszlán és a bocsánat, ismerős sztori.. amugy sztem fel sem fogják, hogy ök is hibázhatnak, nekik természetes h amit ők csinálnak az tökéletes. Régen engem is bosszantott, de ha van igaz szeretet, akkor mondjuk, veszel egy nagy levegőt és óriásit vagy fejlődik a megbocsátó képességed vagy irtóra a szőnyeg alá kerül az ember személyisége.. ami persze idővel megbosszulja magát.. akkor lehet nem is egy intelligens istenséget fogtál ki, hja a hülyeség ebben az esetben neked fájt :D
na mesélj még, kiváncsi vagyok, milyen elvárásai voltak veled szemben, nem érezted egy kicsit mindig pitizned kell? amugy hűséges volt?
Nekem is volt oroszlán pasim, 8 hónapig, de elég is volt... Vonzom az oroszlánokat, pedig nem jövök ki velük. Az a bizonyos kihasznált, én hülye meg ugráltam neki. Megalázott, becsapott.
De ÉN dobtam ki, hehe... :)))
Amikor ilyeneket mond az oroszlan akkor minden valoszinuseg szerint raleptel a "farkara" tehat melysegessen megsertetted es kihoztad a sodrabol !
Az oroszlan NEM valos falyta , nagyon ragaszkodo es szereti a csaladjat !(az 1-etlen a tuzjegyek között aki NEM pakol örömmel-:)
Es hat a skorpio sem valos falyta , rajtad all hogy meddig vagytok egyutt boldogok !
Ennek csak örulhetsz hogy ilyen jo karban van a parod :)
Bizti hogy , sokan irigykednek rad ezert a kapacitasert :)
A viz kioltja a tuzet es nem vesz rola tudomast -:) /ezt a sajat börömön volt alkalmam tapasztalni!/
Igen az oroszlan "rossz!" tulajdonsaga többek között az hogy "Ö tökeletes:)" Ha ezt megkerdöjelezed melysegessen megsertödik -:)
A skorpio-oroszlan-parositas = jol megvannak az agyban , de mig a skorpio halalossan komolyan vesz mindent , addig az oroszlan kb semmit nem vesz komolyan ! Az oroszlan nagyvonalu,lezser,emberszeretö,gyerekbolond,hiu a gyerekeesegig hiszekeny es naiv ! A legkönnyebben leveheted a labarol ha , dicsered az eszet,okossagat (ami nincs!) hihetetlen egyedulallo tökeletesseget stb,stb...
Skorpio hogy , s mint viszonyul mindehhez ?
Nehez dio :) A skorpio barmennyire is szeret valakit eles meglatasaval hamar felfedezi a hibakat,gyengesegeket is ,ES barmennyire is imadja szerelme targyat NEM birja megallni hogy , idönkent NE csipjen bele az oroszlanba :) Amiert az oroszlan halalossan megsertödik ,melysegessen a szivere vesz :) Ha a skorpio ezt beszamitja es megprobalja mersekelni magat ,egy idö utan kenyerre tudja kenni öfelseget ! Mert mint a kiralyok alltalaban ,öfelsege nagyvonalu es könnyen felejt :D
Na ez egy értelmes mondat volt:)
Szóval skorpió vagyok férjem oroszlán két véglet van vagy imádjuk egymást vagy gyülüljök:) és ezek váltakoznak időszakonként:) de idén leszünk 5 éve házasok és jövő hónapba 6 éve együtt:)
A rossz tulajdonsága a következő"neki mindig mindenbe igaza van és ő tökéletes"
Az én rossz tulajdonságom ugyanez csak én nem hangoztatom annyira inkább bólintok hogy igazad van és ugy csinálom ahogy nekem jól esik vagy hisztizek megunja kiveszekedjük kiduzzogjuk magunkat és valamelyikünk enged.Töbnyire én:)
Én 2.5 évet éltem oroszlán pasivel....jó volt...én Bika vagyok....de mi nem harcoltunk...békés természet...de szereti a függetlenséget!
ha ezt megkapja semmi gond...