Oroszkrém recept


6 tojásos piskóta
4 cs tejszínhabpor,v.1/2liter bianca
1/2 dl tej
1 cs pudigpor 1/2l tejjel felfőzve
5dkg mazsola megfőzve
rum-rumaroma
csoki díszíteni
Az Oroszkrém elkészítési módja:
A megsült piskótát háromba vágjuk,az alsó lapot megfröcsköljük rummal. A megfőzött pudingot 1 cs.habbá vert tejszínnel lazítjuk,teszünk bele egy kis rumaromát,majd a lapok közé töltjük,közben megszórva a mazsolával.A többi tejszínhabporból vert tejszínhabbal dúsan megdíszítjük,és cukorgyönggyel,csokoládéforgáccsal díszítjük.
Csokiöntettel tálalva somlóinak mindenki kedvence lesz.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: salabakter, 2009. júl. 26. 11:28
Az oroszkrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.