Orosz halsaláta recept

3 doboz olajos hal
5-6 nagyobb szem krumpli
6 db tojás
citromlé
majonéz
só
Az Orosz halsaláta elkészítési módja:
A tojást,és héjában a krumplit megfőzöm. Közben a halról lekaparom a pikkelyeket,kiszedem a gerincét,és levágom a farkát.Majd apróra darabolom. A megfőtt krumplit és tojást karikára vágom. Egy tál aljára rakok a halból,és meglocsolom citromlével,majd megkenem majonézzel. Erre jön a krumpli,megsózom,ezt is megkenem majonézzel. Utána pedig a tojás,szintén megkenve és megsózva. A rétegzést addig folytatjuk,amig van alapanyag. Célszerű,ha krumplival fejezzük be. Ha kész,egy éjszakát a hűtőbe tesszük.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: annamari0825, 2009. nov. 1. 08:46
Az orosz halsaláta elkészítési módja és hozzávalói.