Sziasztok! Lassan 1 éve nem szólt senki a fórumhoz. Mi újság veletek? Javult a helyzetetek? Én sajnos nem mondhatnám, továbbra is kis fizikai munka után elfáradok. Egy teszt alapján 72 éves a szervezetem.
Én már gondolkodtam a bilobil, természetes anyagokból készült serkentőszer, hogy vajon milyen lehet, van-e olyan személy, aki már próbálta, és bevált...
Én is állandóan fáradékony vagyok, állandóan ki vagyok merülve, sokszor fordul elő, hogy egy-egy pillanatra úgy megszédülök, mintha kikapcsolna az agyam, vagyis állva elalszom hirtelen, de csak egy pillanat, és már újra éber is vagyok, csak hulla fáradtan...
Lehet, hogy alvás laborba kellene mennem, de nálunk ilyen nincs, és nincs kedvem ahhoz utazni...
Én világ életemben fáradékony voltam, bizony vashiány, és vérszegénység is közrejátszott. Hát múltkor kipróbáltam a ginseng kapszulát...Pörögtem, jó kedvem volt, tele voltam energiával úgy is, hogy pl előtte éjjel alig aludtam valamit. Nekem az nagyon bevált, igaz, h okozhat álmatlanságot, ahogy nekem is, de csak ajánlani tudom!