A béta-blokkolók (pl. Betaloc) huzamosabb szedése okozhat-e krónikus fáradságot, lelassulást, hízást, vagy egyéb mentális zavarokat? (tudásbázis kérdés)
Elmeséltem a kardiológusomnak az összes tünetemet, nyavalyámat...de azt mondta, hogy ez már nekem jól bevált. ----pfffff---Hát jól. + 20 kiló... :(((
Meg az a helyzet, hogy mellette CoRenitecet, meg még jó pár más szívgyógyszert is kell szednem a műtét óta. :(
Jó neked...
Sokáig (sok évig) kellett szedned?
Sajnos abban is volt részem 6 évvel ezelőtt. Antidepresszánst is kellett szednem...Két év alatt kikezeltek belőle, azóta maga a klinikai depresszió nem tért vissza (hálistennek), de olykor nagyon hasonlít az állapotom ahhoz...csak ez nem tartós "depi", hanem napszakonként hullámzó. :(
Pedig alapból egy jóhumorú, életvidám emberke vagyok....Régen pörögtem, sürögtem-forogtam...most meg tényleg "LUSTASÁGHOZ" hasonlít a viselkedésem... :(
Én 11 éve szedem (a szívműtétem óta). De pár éve olyan vagyok, mint egy lusta bálna...Mielőtt még nem veszem be, a reggeleim kitűnőek, friss vagyok, és "fitt" :))
Órák múlva semmihez nincs kedvem, olyan végtelenül "lustának" érzem magam, napközben is rámtör az ólmos álmosság...Lelassulok, és kissé érdektelenné is válok...
És másnap reggel ismét jókedvűen, tettrekészen ébredek...aztán a nap folyamán ez fokozatosan átvált fáradságba :(
Lehet ez a Betaloctól?
További ajánlott fórumok:
- Van itt valaki, aki huzamosabb ideje desztillált vagy fordított ozmózisos (ro) vizet iszik?
- Milyen vitaminhiány okozhat fáradságot, álmosságot? Mit (vitaminkészítmény vagy bármi egyéb) javasoltok ellene?
- Ha huzamosabb ideig csak salátát eszek, attól beindulhat a fogyás?
- Ha valaki huzamosabb ideig nem énekel, akkor az károsítja az énkehangot? Hangszálak tekintetében. Azt hallottam igen, és sosem lesz a régi.
- Dolgoztál már keményen, időt fáradságot nem kímélve a céljaid eléréséért? Megérte?
- Covid okozhat ekkora fáradságot?