Covid okozhat ekkora fáradságot? (beszélgetős fórum)
Tényleg terjed valamilyen vírus, kb. a Covid.
Rokonságunkban megbetegedett egy házaspár és a felnőtt gyerekük, majd a náluk dolgozó kőműves is.
Magas nem múló láz, erős torokfájás, végtagfájdalom és folyamatos erős köhögés volt a tünet vagy 2 hétig.
Szegény kőművesnek még a szeme is bevérzett a sok köhögéstől.
Nem csináltak náluk tesztet, de a doki Covidnak diagnosztizálta.
Nem tudom mi volt, bármi lehetett, de 5 napig voltam lázas, és nem ment le, 38 alá. Jártányi erőm se volt.
Ma már jobban vagyok, tesztet csinálhattam volna, de attól nem leszek hamarabb jól.
Kicsit fáj a fejem, de 40 fok van árnyékban.
Én már nyugdíjas vagyok, 72 éves, nem kell dolgoznom, de akinek igen, az inkább gyógyuljon meg rendesen, már ha ebből a gané betegségből lehet.
2 éve messze nem voltam ennyire lázas, meg elesett.
Ó, szegénykém, jobbulást! Lázasnak lenni most dupla büntetés.
Nem biztos, hogy covid, nagyon furcsa kórokozók terjednek, piszkálják a májfunkciós értékeket is, és gyakori a tüdőgyulladás.
Egyesek igy mások amúgy vélekednek Covid és a különböző oltásokról
Ismersz, beszélgettünk, hogy belekapaszkodnék bármibe csak ne lenne alvás/fáradtság kórom
Ha segítség, oltást nem akartam, de muszáj volt, covidos nem voltam, pedig oltás előtt covidosokkal voltam 2,5 hétig, nem kaptam meg.
De fáradt sem vagyok kirívóan az oltástól sem változott semmi.
Most hogy mondod
Covidos voltam, maradandó tünetek nélkül gyógyúltam
Nem is emlékszem mikor volt a nagy Covid időszak, de két éve fokozatosan annyira fáradt vagyok, mint ahogy irod. Két oltást is ksptam utána.
Kialszom az éjszakát, de kell hozzá a délelött is. OK megengedhetem már magamnak, de mégsem jó így
Akkormost Covid vagy az oltás mellékhatása? Nincs az az orvos aki ezt kiszűri
Én (anno) az elsők között voltam akik kovidosok lettek!
Akkor még nem volt ilyen ismert.
6 hétig voltam NAGYON beteg!!!
A második menet, két év múlva, már csak olyan volt, mint egy megfázás...
Viszont egy ízérzési zavar azóta is megmaradt... :(
Most mászok kifelé hasonlóból, szombat óta ez az első nap, hogy nincs lázam, és nem fekszem egész nap, már fent tudok lenni, úgy hogy nem akarok összeesni.
Mikor covidos voltam, nem voltam ilyen beteg.
Gyenge vagyok mint a harmat, de már ,,,megmaradok,,,
Többek sokáig betegek. Van ismerős, aki 2 hónap után is beteges.
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Igaz-e vagy tévhit, hogy ha a kismama sokat simogatja a terhesség alatt a hasát, az koraszülést okozhat?
- Milyen vitaminhiány okozhat fáradságot, álmosságot? Mit (vitaminkészítmény vagy bármi egyéb) javasoltok ellene?
- Dolgoztál már keményen, időt fáradságot nem kímélve a céljaid eléréséért? Megérte?
- A béta-blokkolók (pl. Betaloc) huzamosabb szedése okozhat-e krónikus fáradságot, lelassulást, hízást, vagy egyéb mentális zavarokat?
- Mi okozhat visszatérő köhögést? Lehet Covid?