Óriási meglepetés ért, 50%-os fizetésemelést kaptam. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Fehérgalléros multi 🙈 jól hangzik
Amúgy értékesítőként ennél is többet tudsz keresni 😉
Huh... 3%-ot kapok júliustól. Év elején 4,1%-ot kaptam. Tavaly 6,7% volt az össz fizuemelés....
Őszintén nagyon gáz. Főnököm kicsit kevesebb pénzt kapott a HR-től emelésre, amit 7 ember között kellett szétosztania, mint amennyiért többért én interjúztam decemberben....
“Fél milla” nettóban átlag fehérgalléros fizetés multinál,sima beosztotti pozícióban.
Van,hogy januártól jár ugyan az emelés,de március végén kommunikálják és az április eleji fizetéssel érkezik a három hónapnyi emelés összege,együtt.
Én így kaptam
most nettó 150 ezer Ft-tal többet.
És ez nem jutalom volt? Minden hónapban ennyivel több lesz a fizetésed?
Azért egy kis cégnél még nehezebben hiszem el az 50%-os béremelést.
Január elején kaptam 7,73%-ot. A meglepetés faktor a mostani utalt márciusi béremen van, mert itt kaptam az 50%-ot.
Amit írtam év eleji emeléseket közelében sincsenek az inflációnak.
Mi egy kis cég vagyunk a bevételek attól föggnek, hogy a főnök milyen szerződéseket köt és mi egyes dolgozók milyen súlyú feladatokat tudunk ebből vállalni
Utóbbi pár évben én is kaptam, de nem 50%-ot. Annyitól már szégyellném is magam. :D Így is több mint fél millát tisztán hazaviszek.
Végösszeged érdekelne, megoszthatod, hisz anonim.
Akkor most kicsit belezavarodtál!
Ezt írtad: "Hozzá kell tennem, hogy 23 áv elején csak 13%-ot kaptam. Most év elején csak 7,73%-ot. Míg máshol beszélnek 30%-ról is. Meglepetés volt, de itt volt az ideje.
"
Azaz kaptál 23 év elején 13%-ot, majd 2024. év elején 7,73%-ot. A kezdő hozzászólásodban 50%-ról írsz, akkor ha évente és év elején van fizetésemelés, akkor 7,73%-ot vagy 50%-ot kaptál?
Vagy 57,73%-ot? Ha ez utóbbit, akkor nem igaz az évente év eleje...
Ha az évente év eleje az igaz, akkor 7,73%-ot kaptál és az 50%*ot csak szeretnéd;)
Na, lényegtelen! Ez engem egy kicsit sem érint, csak azt hiszem van egy logika bukfenc a hozzászólásaidban, de simán lehet, hogy az én logikám hibás.
Nálunk tavaly kétszer volt fizetésemelés, ahogy mindig is van. Január 1-től 15%-ot kaptam, majd ha jól emlékszem, akkor július 1-től 10%-ot.
Idén nem tudom, hogy kapok e kétszer, mert a 12%, amit megkaptam lehet, hogy több lesz, mint az infláció és lehet, hogy csak a kis fizetésűek kapnak kétszer idén, vagy én pl. kapok egy minimális 2-3%-ot. Majd meglátjuk Júliusban.
Na de akkor ez már 57,73%...
Ilyen gyakran van nálatok béremelés?
Ki tudja, hogy mennyit keres. Lehet, hogy most korrigálták minimálbérre a fizetését. Átment 4 órából 8 órába, stb.
Én is kaptam egyszer ilyen sokat. Igaz, ezért én bevállaltam egy sokadik munkakört, és az azelőttiekért semmit nem kaptam;)
Te magadnak adtad?
Szép fizetés emelések vannak, bár mindig lényeges, hogy milyen összegnél alkalmaznak ilyen szép százalékokat.
Én 12%-ot kaptam, nem mondom, hogy kevés;)
További ajánlott fórumok:
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Milyen meglepetés ért ma?
- Szexuális meglepetés
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Reggeli meglepetésben volt részed? Röviden írd le!
- Nem jövök ki a fizetésemből. Havi 50 ezer hiányzik hozzá...