Orgazmus, aktus nélkül (?) (beszélgetés)
hehehe ez erdekes felvetes...az otlet jo
Ezeken kívül valami egyéb, ami orgazmusig ingerel, hátha még tanulhatok valamit ? Mit szeretsz még, mit szeretnél? Általában nem szoktuk előre megbeszélni a partnerrel, de esetleg spontán eszembejut majd a tipped...
igen,ez így van,ahogy mondod:)
Na igen, az előjáték fontos és eredményes is lehet...Ellazul, simogotom lassan odaérve a belső combra és nem nekitámadva jöhet a csikló és a hüvely.
Üdv Mindenkinek.
A hátulról támadóknak is. Vagy nevezzük próbálkozóknak...
Attól érzek örömet, ha cibálom a börömet :-))))
Csóktól még nem, de nemi szerv bármivel való ingerlésétől igen.
:DD
hát nem tudom,nekem van csikló általi is meg hüvelyi is(külön-külön is)...vagy vegyesen,ha mind a kettőt izgatjuk olyan is:D
mindegy,szerintem az a lényeg,hogy feszültség mentes legyen...kell az előjáték meg minden,hogy oldódjunk ...ennyi és akkor megy simán(már akinek):D
Köszönettel venném, hátha tanulok valami újat a női orgazmusról !
én nekem már nem kell:XD
átadom a tudásom:XD
Jó pap is holtig tanul...
Bocsánat az életkor emlegetéséért, de 25 feletti nőknek még tanulni kell ??? A kiváncsiságot megértem, tanulni sosem késő. Kerssetek olyan partnert, aki képes tanítani vagy olyan helyet ahol szabadon kérdezhettek.
Nem úgy vettem észre... :-) Vagy csak kíváncsi vagy és tanulni szeretnél ...
igen...én olyan kis tapasztalanocska vok:XD
ezt jól megírtam:D
Nem biztos... Nem mindig és nem mindenkivel jön be. Hangulat, érzelem és fantázia kérdése, meg tapasztalat. Kissé idősebb vagyok Nálad, ezért merek tapasztalatra hivatkozni.
akkor te valamit irtó jól csinálsz:XD
értem én:))) lehet nekem nagyobb ingerek kellenek:P
Buszsoförrel próbáltam a buszon,úgy jó...de a sofőr nélkül...:)
De szerintem mindenkinek kell hozzá valami...érintés,gondolat,vagy vajasdoboz:))
Tényleges aktus közben is csúcsra jutott, de a játszadozás is eredményes volt neki. Egy éjszaka alatt 3-4 eredménye volt.
De az ilyen nő pl. szex közben hányszor tud elélvezni?Egyfolytában orgazmusa van,vagy mi??
Rendben van, értem... Nem egyformán működnek a dolgok. Ellenkező példát is tudok, volt olyan kedvesem, akinek orgazmusa volt attól, amit velem csinált anélkül hogy azon a tájékon megérintettem volna... Eléggé körülírtam, de sejthető a lényeg.
ki nem tudta ezt?:DD nem írtam olyat amiből az derülne ki nem tudom,azt írtam,hogy nekem máshogy nem megy az élvezés,csak ha izgatom vagy izgatnak :D ennyi
8 hónap után már a boltba sem mertem lemenni mert még a vajas doboz láttán is felizgultam.És akkor betelt a pohár és este csak oda kellett nyúlnom és elég is volt.:)Akkor nem volt pasim.:)
Ha rajtad marad a bugyi akkor nem izgalmasabb? Egyébként a petting kategóriát súroljuk, az is orgazmusig megy, de aktus nélkül.
hát ez az,sajnálom,de nekem kell,hogy intenzíven izgassanak ott lent,vagy én magam:XD de amúgy ez az elméleti része gyakorlat nélkül nem játszik:D
Én nem is nagyon próbálkoztam még ilyenekkel:P....
A bugyibanyúlkálás az már más!Ott már van egy másik fél is,aki nem a buszsofőr:).Bár lehet akár az is....:)))
További ajánlott fórumok: